Debrecen hírei

2018.01.05. 09:18

Tűzoltók segítették a mentősök munkáját a Csapó utcán

Hajdú-Bihar - Sok munkája volt a tűzoltóknak csütörtökön. Árokba borult autót áramtalanítottak és a mentőszolgálat munkatársait kellett beengedniük egy Csapó utcai lakásba az ott tartózkodó sérülthöz.

Hajdú-Bihar - Sok munkája volt a tűzoltóknak csütörtökön. Árokba borult autót áramtalanítottak és a mentőszolgálat munkatársait kellett beengedniük egy Csapó utcai lakásba az ott tartózkodó sérülthöz.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány hét személyt fogott el, akik közül négy személyt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hármójukat a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenegy személyt állítottak elő, köztük öt embert bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Az OMSZ illetékese elmondta, a megyei mentők az elmúlt 24 órában 208 feladatot láttak el. Egy személygépkocsi 7 óra 44 perckor a 4. számú főúton a 243-as kilométerszelvénynél árokba borult. A mentők egy könnyű sérültet láttak el, aki végül a helyszínen is maradt.

A katasztrófavédelem illetékese tájékoztatott, Debrecenben, a Gázvezeték és Vértesi utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze csütörtök hajnalban. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik az autók feszültségmentesítését végezték el. Senki sem sérült meg, de jelentősebb anyagi kár keletkezett.

Hajdúhadház közelében csütörtök reggel egy személygépkocsi az árokba csúszott és a tetejére borult. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az autó áramtalanítását, majd elmozdították a járművet, mivel az útakadályt képezett. Személyi sérülés nem történt.

Két közúti baleset történt egymástól nem messze csütörtök reggel Tiszavasvári-Józsefháza közelében a 36-os számú főúton. Először két terepjáró sodródott az árokba. A tiszavasvári és a hajdúnánási tűzoltókat riasztották a balesethez, ők elvégezték a járművek feszültségmentesítését. Az autókban egy-egy ember utazott, az egyik terepjáró vezetőjét a mentőszolgálat kórházba szállította. Három kilométerrel arrébb egy személygépkocsi is az árokba hajtott, ezért a hajdúnánási hivatásos tűzoltók a helyszínre siettek. Az autót átvizsgálták és áramtalanították. Ennél az esetnél személyi sérülés nem történt.

Csütörtök délelőtt egy idős ember nem tudta a mentőszolgálatot beengedni lakásába, ezért kérték a debreceni tűzoltók segítségét. Debrecenben, a Csapó utcai társasház negyedik emeleti lakásába tolólétra segítségével jutottak be a tűzoltók a sérülthöz, és átadták őt a mentőszolgálatnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!