Debrecen hírei

2018.01.30. 08:07

Érintés útján energetizál

Debrecen - A neves parafenomén ismét Debrecenben hoz enyhülést a fájó testrészekre.

Debrecen - A neves parafenomén ismét Debrecenben hoz enyhülést a fájó testrészekre.

Csaba 68 éves kora ellenére nehéz fizikai munkát végez. Emel, szállít, így nem véletlen, hogy a hátával szoktak bajok lenni. Egy ideje meghúzódhatott, huzatot kaphatott egy helyen, s azzal a rossz érzéssel dolgozott. Maga sem tudta, pontosan hol is fáj, de amikor már a munkájában is akadályozta, akkor hallott Harasztosi László parafenoménról, aki ismét Debrecenbe érkezett, hogy energiával lássa el azokat, akiknek testi-lelki segítségre van szüksége. Csaba igen szkeptikus volt, de elment hozzá, s bizony 10-15 perc után meg is lett a fájdalom helye, a rossz érzés 2-3 alkalom után elmúlt. Az, hogy fájdalom nélkül tud tovább dolgozni, óriási segítség volt a férfinak.

Az orvosi kezelés mellett

Több olvasónk, sőt számos neves sportoló is megosztotta már jó tapasztalatait Harasztosi László parafe­noménról, aki képes az érintés útján energiákat közvetíteni, a testi-lelki állapotot normalizálni. Akik régóta fájdalommal küszködnek – emellett folyamatos orvosi ellátásban részesülnek – s újabb lehetőséget keresnek állapotuk javítására, elmennek hozzá, bízva abban, hogy ő érintés útján segít a panaszaik mérséklésében.

HBN


Energetizálás

Az energetizálás vagy harmonizálás követői úgy hiszik, hogy a világot valamiféle kozmikus energia működteti, a látható és láthatatlan világ ebből az energiából áll, éppúgy, mint az emberi test. A betegségek kialakulásának egyik lehetséges oka pedig az, hogy a test energiarendszere nem megfelelően működik, felborul. Ha ezt a felborult energiarendszert rövid idő alatt helyreállítjuk, megindulhat a gyógyulás folyamata. A bioenergia a természetgyógyászok szerint átadható, így az azt közvetítő személy a saját energiáit vagy az úgynevezett kozmikus energiát (prána, csi) egyaránt használhatja. A körülöttünk lévő tiszta energiát, az úgynevezett kozmikus energiát összegyűjti, és kézrátétel útján, az ember energiaközpontján keresztül a szervezetbe összpontosítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!