Debrecen hírei

2014.06.30. 20:06

Bernáth Laci győzött első Eb meccsén!

Keszthely - Remek hír! A keszthelyi serdülő <strong>Európa-bajnokságon</strong> a <strong>DVSC</strong> 40 kilós öklözője, <strong>Bernáth László</strong> 2-1-es pontozással legyőzte az olasz <strong>Massimo Spadát</strong>, s ezzel a legjobb 8 közé jutott, ahol szerdán fog ismét ringbe lépni (még nem tudjuk, hogy ki ellen).

Keszthely - Remek hír! A keszthelyi serdülő Európa-bajnokságon a DVSC 40 kilós öklözője, Bernáth László 2-1-es pontozással legyőzte az olasz Massimo Spadát, s ezzel a legjobb 8 közé jutott, ahol szerdán fog ismét ringbe lépni (még nem tudjuk, hogy ki ellen). Salánki László edző értesített minket, de az eubcboxing.org honlap is erről tudósítja olvasóit hogy egy - a pontokat tekintve - szoros meccset hozott le győztesen a DVSC-s srác.

A szakember hozzátette, hogy magas, nagy tudású bunyóst sikerült legyűrnie Lackónak, egy olyan mérkőzésen, amely során három meneten kersztül adták egymásnak az "áldást" a felek, de Bernáth bírta a tempót, s a végén őt látta jobbnak a német és az orosz pontozó, míg a román kartárs az olasznak adta a meccset, de ez is kevés volt, hisz ezzel együtt is 2-1-re győzött a mi fiunk.

Gratulálunk, Laci! Ügyesen a folytatásban is!

- dvscboxing.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!