Debrecen hírei

2014.04.07. 00:06

Két ellenzéki politikus is kivonul a politikából

Debrecen -  Szemmel láthatóan nagy volt a csalódottság a számok láttán vasárnap este a Magyar Szocialista Párt székházában.

Debrecen -  Szemmel láthatóan nagy volt a csalódottság a számok láttán vasárnap este a Magyar Szocialista Párt székházában. – El kell fogadnunk az eredményt, gratulálok Pósán Lászlónak – kezdte értékelőjét a 2-es választókerületben induló dr. Rónai György. Mint fogalmazott, ennél jobb eredményre számított. Azt mondta, a következő hónapokban pihenni szeretne, ezért az önkormányzati választásokon sem kíván indulni.

A 3-as választókerületben induló Pallás György látszott a legcsalódottabbnak. Azt mondta, nem csak jobb eredményre, hanem magasabb részvételi arányra is számított.

– Az eredményeket látva az a benyomásom, hogy a fejlettebb térségekben jobban érvényesül az észérvek – tette hozzá. Dr. Szegedi István (Együtt-PM), aki az 1-es választókerületben indult, szoros eredményre számított. El kell fogadni a választók döntését – jelentette ki. Hozzátette: nem szeretne politikával foglalkozni a közeljövőben.

A 6-es választókerületben induló szocialista Kathiné Juhász Ildikó arról beszélt, hogy nagyobb volt az elégedetlenség az emberekben, mint amit az eredmények mutatnak. Arról, hogy a Jobbik jelöltje is megelőzte, azt mondta, úgy tűnik, az emberek a populizmusra voltak fogékonyak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!