Debrecen hírei

2014.01.23. 11:47

Megpróbálták ellopni a kerékpárt

Debrecen - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik megpróbáltak egy biciklit ellopni, amely végül a nyomozóknak köszönhetően nem sikerült.

Debrecen - A rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két férfival szemben, akik megpróbáltak egy biciklit ellopni, amely végül a nyomozóknak köszönhetően nem sikerült.A debreceni nyomozók 2013. december 23-án 20 óra 30 perc körüli időben a Jerikó utcán igazoltattak két férfit, akik egy padon ültek, amelynél ki volt lakatolva egy kerékpár. A 30 és 38 éves férfiak ruházatából az átvizsgálás során előkerült egy lemezvágó olló.

A két helyi lakos a rendőröknek azt mondta bulizni indulnak, azonban a gyanús viselkedésük miatt a nyomozók ellenőrizték a biciklit, amelyről megállapították, hogy a lakatot valaki megpróbálta levágni. Az intézkedéskor az egyik férfi elfutott a helyszínről, azonban őt a rendőr utolérte, majd társával együtt elfogták és előállították őket a kapitányságra, ahol a nyomozók T. Tibort és B. Zoltánt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ellenük a Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!