Debrecen hírei

2013.06.04. 13:05

Nem sikerült előnyt szereznie a DEAC-nak

Alulmaradtak a Nagykáta otthonában a bennmaradásért küzdő debreceni futsalosok.

Alulmaradtak a Nagykáta otthonában a bennmaradásért küzdő debreceni futsalosok.

Futsal. Nem indultak jól az NB I-et a tizedik helyen záró DEAC Futsal Club osztályozós küzdelmei: Darányi Antal tanítványai 6–4-re kikaptak a másodosztály Keleti csoportjának ezüstérmese, a Kincsem PP-Nagykáta elleni első mérkőzésükön.

Már a találkozó első félidejében feladták a leckét a hazaiak a hajdúságiaknak, pár perces szórásban négyszer vette be a cívisvárosi kaput a Pest megyei alakulat egy-egy embere. A másik oldalról Fekete Viktor egy góllal tudott válaszolni, azaz 4–1-es kátai vezetésnél jött a szünet.

Noha a fordulás után Fekete mesterhármasának hála feljöttek a vendégek, ez sem volt elég a sikerhez, így is 6–4-re nyert a Nagykáta, amely lépéselőnyben érkezhet Debrecenbe a június 10-én, hétfőn 18.30-tól rendezendő visszavágóra.

HBN

A tények

Kincsem PP-Nagykáta–DEAC Futsal Club 6–4 (4–1)

Nagykáta Városi Sportcsarnok. Vezette: Nagy Róbert.

Nagykáta: Borsi D. – Fülöp L., Vörös P., Nagy A., Vörös I. Csere: Lovas B., Főfai S., Balazsin A., Kocsi J., Hauer V., Visnyei G., Ködöböcz T. Vezetőedző: Vörös István.

DEAC: Bákonyi N. – Angyalos A., Feket V., Nagy I., Ponczok T. Csere: Szalánczi Z., Nagy Zs., Kovács I., Varga D., Tar G., Fülep O. Vezetőedző: Darányi Antal.

Gól: Ködöböcz T. (7.), Lovasi B. (10.), Vörös P. (14.), Balazsin A. (16.), Vörös P. (25.), Fülöp L. (34.), illetve Fekete V. (15., 24., 30., 35.).

Sárga lap: Nagy A. (32.), illetve Nagy Zs. (17.), Fülep O. (25.), Nagy I. (32.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!