Debrecen hírei

2012.12.11. 13:10

Hajdú-Bihar megyei kékfény - Előállított verekedők

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt 24 órában megyénk rendjének őrei?

Hajdú-Bihar - Nézze meg, hogy milyen ügyekkel foglalkoztak az elmúlt 24 órában megyénk rendjének őrei?

Előállított verekedők

Előzetes szóváltást követően, a debreceni MÁV Állomás területén kölcsönösen bántalmazta egymást 2012. december 10-én délután két férfi. A járőrök a férfiakat előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A 34 éves hajdúhadházi és 40 éves debreceni férfiakkal szemben garázdaság vétség elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt az eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya folytatja le.

Körözött rendőrkézen

Debrecenben a Nemzetőr utcán igazoltattak a járőrök 2012. december 10-én délután egy férfit. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a 34 éves bocskaikerti férfi ellen a Debreceni Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki. A férfit előállították a kapitányságra és bűnügyi őrizetbe vették.

Biztonságba helyezték őket

2012. december 10-én délelőtt a debreceni Kossuth utcán egy idős férfinak nyújtottak segítséget a járőrök. Az 57 éves férfi zavartan viselkedett, nem tudta merre induljon el otthonába. A rendőrjárőrök a kabát nélküli, pulóveres férfit haza vitték lakásába. Este a debreceni Belvárosi Rendőrőrsön kért segítséget este egy 23 éves hajléktalan férfi, aki betegsége miatt félt, hogy rosszul lesz az utcán és kihűl. A rendőrök mentőt hívtak, akik a férfit kórházba szállították. Nem sokkal később a Vár utcán találtak a járőrök egy földön fekvő férfit, aki ittassága miatt elesett, nem tudott a földről felállni. A járőrök mentőt hívtak a 36 éves debreceni férfihez. Éjszaka Sárrétudvariban a Kossuth-Ady Endre utca kereszteződésében található bolt lépcsőjén fekvő átfázott férfihoz hívtak mentőt a Biharnagybajomi Rendőrőrs járőrei. A férfi elmondta, hogy ismerőséhez érkezett a településre, de összevesztek, így nincs hol töltenie az éjszakát.

A tragédiák megelőzése érdekében a rendőrség kéri, amennyiben úgy ítélik meg, hogy kihűlés veszélyeztet valakit, vagy a hidegben magatehetetlen - akár ittasnak- tűnő embert látnak, ne hagyják sorsára! Hívják a mentők 104-es ingyenes számát vagy a rendőrség 107, 112 –es segélyhívó számait.

Megyénkben az elmúlt 24 órában 1 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!