Debrecen hírei

2012.07.14. 13:03

Nézőpont: Menjél, Kuli!

<em>A címben idézett felszólítást meccsenként minimum ötször hallottam tavasszal az Oláh Gábor utcai stadionban. Szó sincs arról, hogy valaki elhajtani kívánta volna a Loki csatárát, Adamo Coulibalyt, éppen ellenkezőleg: minden előrevágott labdára szerették volna, ha ő rajtol rá, mert akkor szinte garantált volt a gólveszély.</em> <strong>Tamás Nándor jegyzete.</strong>

A címben idézett felszólítást meccsenként minimum ötször hallottam tavasszal az Oláh Gábor utcai stadionban. Szó sincs arról, hogy valaki elhajtani kívánta volna a Loki csatárát, Adamo Coulibalyt, éppen ellenkezőleg: minden előrevágott labdára szerették volna, ha ő rajtol rá, mert akkor szinte garantált volt a gólveszély. Tamás Nándor jegyzete.A debreceni támadó igen gyakran meg is fogadta a tanácsot, hogy milyen sikerrel indult be az indításokra, jelzi a 20 bajnoki találata és a gólkirályi címe.

A korábban néhányszor elmarasztalt Coulibaly hatalmas fejlődésen ment keresztül a DVSC-ben eltöltött három esztendő alatt, ezt még a legádázabb kritikusai is elismerték mára. Nagy értéke ő a debreceni együttesnek, azonban azt csak kevesen tudják, hogy a pályán kívül is példaképe lehetne sokaknak.

Közvetlen, kiegyensúlyozott figura, akinek kiforrott véleménye van a világ eseményeinek zajlásáról, s ha arra gondolunk, hogy hátrányos helyzetű fiatalokat segítő egyesületet is alapított a futballban keresett millióiból, megállapíthatjuk: a szíve is a helyén van. Góljait számlálgatva pedig abban reménykedünk, hogy e bizonyos szív fölött még jó darabig Loki-címer feszül majd.

Tamás Nándor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!