Debrecen hírei

2012.07.23. 15:36

DVSC-DEAC: Minden rendben halad

Labdarúgás - A kis Loki valamint a Balmazújváros is nagy erőbedobással készül a következő szezonra.

Labdarúgás - A kis Loki valamint a Balmazújváros is nagy erőbedobással készül a következő szezonra.

Néhány hét és kezdetét veszi a 2012/13-as bajnokság az NB II-ben is. A hajdúsági csapatoknál már javában folyik az alapozás, a debreceniek és az újvárosiak is napi két tréninggel, és persze edzőmérkőzésekkel hangolnak.

Együtt

– Eddig jól haladunk, a felkészülés harmadik hetében vagyunk, a következő napokban Tiszaújvárosban edzőtáborozunk, ahol több felkészülési meccset is játszunk majd. Jelenleg még közösen készülünk a Létavértessel, táborozni is velük mentünk, tehát egy olyan harminc fős keretről beszélhetünk. A célunk, hogy a játékosok minél jobb fizikai és mentális állapotba kerüljenek a rajtra. Úgy látom, jó úton haladunk, focistáink elszántan, jól dolgoznak és a motiváltságukkal sincs baj. Sérültjeink szerencsére nincsenek, mindenki megfelelő ütemben tud készülni – mondta Szalánczi Tamás, a DVSC-DEAC vezetőedzője.

Sorozatterhelés

– Ez a harmadik hetünk, most már folyamatosan két edzőmeccs (szerda és szombat) van betervezve. Jövő szerdán Felcsútra utazunk edzőtáborozni, ottlétünk alatt összecsapunk a BKV Előre, a Tatabánya és a Győr második csapatával. Sűrű a program, de ez is volt a terv, a sorozatterhelés, ez most a formába hozás időszaka. Természetesen látszik a labdarúgóinkon, hogy fáradtak, ennek ellenére becsülettel teszik a dolgukat, eddig szerencsére a nagyobb sérülések is elkerültek minket – tudtuk meg Arany Lászlótól, a Balmazújváros mesterétől.

HBN-SZD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!