Debrecen hírei

2012.06.21. 13:13

Veretlenül lehet bajnok a DEAC-DVSE

Vízilabda - Fél lábbal már az OB I/B küszöbén áll a DVSE és a Debreceni Egyetem százszázalékosan teljesítő együttese.

Vízilabda - Fél lábbal már az OB I/B küszöbén áll a DVSE és a Debreceni Egyetem százszázalékosan teljesítő együttese.

Az OB II-es küzdelemsorozatban a bajnoki címért megállíthatatlanul előre menetelő DEAC-DVSE Tatabányán vendégszerepelt a play off első fordulójában. Plézer János legénysége mindkét összecsapását megnyerte, így őrzik veretlenségüket a cívisvárosi fiatalok. A mindent eldöntő, utolsó fordulónak június 23-án 11 órától a Debreceni Sportuszoda ad otthont, vagyis hazai környezetben szerezheti meg a saját nevelésű fiatalokat felvonultató gárda a bajnoki címet, és pontveszteség nélkül juthatnak fel az OB I/B-be! A döntő, amelyre a szervezők mindenkit szeretettel várnak, a belépés ingyenes.

Kettős győzelmet vár

- A múlt héten főként a fizikai felkészülésen és az erőnléti edzéseken volt a hangsúly, ezen a héten pedig már újra teljes kerettel készültünk a végső megmérettetésre, így a taktikai elemeket is gyakorolni tudtuk. Sajnos még nem vagyunk olyan formában, amilyenben lenni szeretnénk, de még mindig van egy kis időnk. Szombaton először a legnagyobb riválisunkkal, a pécsiekkel csapunk össze, akiket ha megverünk, óriási lépést teszünk afelé, hogy százszázalékosan zárjuk az OB II-es sorozatot. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy a Szegedet fél vállról vennénk, azonban ha azzal a mentalitással és hozzáállással szállunk vízbe, amit két héttel ezelőtt Tatabányán nyújtottunk, akkor nem lehet gond, és hozhatjuk a meccseket. Bízunk benne, hogy legalább annyian látogatnak ki a mérkőzéseinkre, mint amennyien tették azt évközben is, s remélem, hogy ez fel fogja dobni a srácokat, nem pedig terhet rak a vállukra – vélekedett a DEAC-DVSE trénere, Plézer János.

HBN-OLAHA

 

A program

Férfi OB II Osztályú Bajnokság, rájátszás 1-5. helyért, 2. forduló programja:

11:00 Tatabányai Vízmű Sport Egyesület - Szegedi Vízilabda és Tömegsport Klub

12:00 Pécs - DEAC-DVSE

13:00 Szegedi UVTE BT - Tatabányai Vízmű Sport Egyesület

14:00 Szegedi Vízilabda és Tömegsport Klub - Pécs

15:00 DEAC-DVSE - Szegedi UVTE BT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!