Debrecen hírei

2012.06.18. 16:37

Csak a döntőben tudták megállítani őket

Labdarúgás - A négy magyar csapatból a Loki Focisuli jutott a legtovább, így még értékesebb az ezüstérem.

Labdarúgás - A négy magyar csapatból a Loki Focisuli jutott a legtovább, így még értékesebb az ezüstérem.

A Loki Focisuli 2001-es korosztálya egy nemzetközi tornán vett részt Spanyolországban. A megmérettetés 3 napon keresztül zajlott 3 helyszínen, az U11-től U19-es korosztályig bezárólag 154 csapat lépett pályára. A tornán 4 csapat képviselte hazánkat, egyedül a Loki Focisuli 2001-es alakulata jutott el a döntőig, a többi magyar alakulat a nyolc közé sem jutott.

A 2001-es korosztályban 16 csapat mérte össze tudását, a Loki fiatal tehetségei magabiztos játékkal, fölényes győzelmekkel jutottak el a fináléba. Külön említésre méltó, hogy a debreceniek rúgták a legtöbb (41) és kapták a legkevesebb (4) gólt, ennek ellenére nem sikerült a végső győzelem, alulmaradtak egy német csapattal szemben.

Lente Lajos vezetőedző elégedetten nyilatkozott a tornáról és a szervezésről, remélve, hogy legközelebb a csapat valamennyi játékosa részt tud majd venni ezen a túrán.

hBN

 

A képen: A Loki Focisuli alakulata (hátsó sor, balról): Szabó Lajos, Kiss Bence, Kovács Róbert, Szabó Tamás, Tanyi Benedek, Szabó Zsolt. Elől: Póti Ádám, Gyönyörű Gergő, Gulácsy Dániel, Kovics Márk,Szabó Gergő, Medve Máté, Acsádi Bence. Edző: Lente Lajos, technikai vezető: Szilágyi Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!