Bulvár

2019.01.07. 11:56

Curtis már nem haragszik Majkára

Budapest - Curtis őszintén vallott szenvedélybetegségéről, és Instagram-oldalán bejelentette, befekszik egy rehabilitációs központba.

Budapest - Curtis őszintén vallott szenvedélybetegségéről, és Instagram-oldalán bejelentette, befekszik egy rehabilitációs központba.

Kedves ismerősök és rajongók!

Sajnos idő kellett ahhoz, hogy belássam a betegségem...

Bocsánatot kérek mindenkitől mindenért!!!

Ezen a héten befekszem egy rehabilitációs központba, hogy újra az igazi Curtist kapjátok (a januári fellépéseket holnap lemondom).

Ui: Szeretlek Petike és mindenben igazad volt"

– írta Instagram-oldalán az újpesti rapper.

Mint arról korábban a Hajdú Online is beszámolt, augusztus végén szétváltak a sikeres duó, Majka és Curtis útjai. Akkor Majoros Péter egy " target="_blank" rel="noopener">Facebook-posztban vallott a Curtis drogproblémáiból eredő szakmai nehézségekről, miután a SZIN fesztiválon közölte, bár továbbra is barátjának tekinti és támogatja zenésztársát, ám többé képtelen együtt dolgozni vele. Bár eleinte Curtis (polgári nevén Széki Attila) nehezen viselte a történteket, majd kijelentette, hogy soha nem fog megbocsátani Majkának, most úgy tűnik, mégis hajlandó szembenézni a gondjaival és fátylat borítani a múltra.

Majka nem sokkal Curtis vallomása után ezt üzente barátjának: „Én is szeretlek, Testvérem! Sok sikert!!!”


[related-post post_id="3995024"]

[related-post post_id="3963883"]

[related-post post_id="4069078"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!