Bulvár

2018.11.22. 10:31

„Jelenleg mindenki úgy ismer, hogy Pintér Tibor barátnője, de szeretnék már Rubos Frida lenni”

Debrecen - A cívisvárosi születésű, 21 éves Rubos Friderika az elmúlt pár héten a bulvárlapok címlapján szerepelt a magánéleti válsága miatt, ugyanis párjával, Pintér Tiborral (Tenya) a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával szakítottak.

Debrecen - A cívisvárosi születésű, 21 éves Rubos Friderika az elmúlt pár héten a bulvárlapok címlapján szerepelt a magánéleti válsága miatt, ugyanis párjával, Pintér Tiborral (Tenya) a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával szakítottak.

Kettőjük története másfél évvel ezelőtt kezdődött. A vidéki lány – elmondása szerint – kivirágzott, amikor megismerte a közösségi oldalon a tőle több mint 20 évvel idősebb férfit. Nem törődve a rosszindulatú pletykákkal és hozzászólásokkal, Frida és Tenya járni kezdtek.

Az idő igazolta is a szerelmüket; kitartottak egymás mellett, olyannyira, hogy a lány a középiskola elvégzése után fel is költözött Pestre, bár mindössze három hónapot éltek együtt. Telt az idő, amikor felkérte őket a TV2, hogy szerepeljenek A legbátrabb páros című nagyszabású kaland-realityben. Örömmel vállalták, és izgalommal mentek el a forgatás helyszínére, Máltára.

A kamerák kereszttüzében élték ott a forgatási napokat, így a műsorban nézők is láthatták, a viszonyuk nem fenékig tejfel. Ám a macska-egér harc és a vitáik nem állíthatták meg őket a céljukig: megnyerték A legbátrabb páros címet és a tízmillió forintot.

Hullámvasút

A hajdúnánási lány nem viselte jól a körülötte zajló fennforgást, és az ő kérése volt, hogy a kapcsolatuk elején a személye maradjon titokban. – Nagyon sokan bántottak minket a korkülönbség miatt. Fura és új volt, amikor újságírók hívogattak, és kérdezgettek rólunk. Emiatt ott motoszkált bennem: nem akarom, hogy azt higgyék, más hátán felkapaszkodva akarok híres lenni, ez nem így van! – szögezte le Frida.

A lány a Naplónak elmondta, hogy Tenya mindig próbálta őt védeni, és sokszor hangoztatta, ne foglalkozzon a negatív kommentekkel. Bevallotta, azért is volt nehéz időszak számára, mert nehezen viseli, ha valaki nem szereti őt, sőt, önmagával sincs kibékülve. Tisztában van azzal, hogy önbizalomhiánnyal küzd.

– Nagyon egyedül érzem magam, minden összeomlott körülöttem. De már tudom, hogy ennek így kellett történnie. Próbálom elterelni a figyelmem, és sokat dolgozom. Csak a családra és a barátokra koncentrálok.

A szakításunk óta sok dologból tanultam, céljaim vannak, amiket idővel el akarok érni”

– hangsúlyozta Frida, majd elmondta: nagyon hálás a volt párjának, hiszen sok mindenben segítette és egyengette az útját.

Mindennapok

Frida egy ambíciókkal teli fiatal, aki hírnév nélkül is meg akarja állni a helyét a nagyvilágban, sőt, már tervei is vannak a jövőre nézve.

– Egyelőre szeretnék rendet rakni az életemben. Jelenleg mindenki úgy ismer, hogy Pintér Tibor barátnője, de szeretnék már Rubos Frida lenni – emelte ki a lány, aki most egy cégnél dolgozik, mellette pedig hétvégente felszolgál rendezvényeken és eseményeken.

A 14 évnyi tánctudását a rúdfitnesz sportágban szeretné kamatoztatni, valamint heti egyszer Singh Viki énekesnőhöz jár hangképzésre, sőt még gyógymasszőrnek is tanul. Azt vallja, hogy sosem késő újra kezdeni és tanulni, így nem adja fel azt az álmát sem, hogy egyszer orvos lesz belőle.

ND


[related-post post_id="4047145"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!