Bulvár

2018.10.25. 16:05

Hajdúböszörményi lány lett idén a Loki Szépe

Debrecen - A döntőbe jutott tíz lány közül a zsűritagok, azaz a csapat játékosai döntötték el, ki legyen a legszebb szurkolójuk.

Debrecen - A döntőbe jutott tíz lány közül a zsűritagok, azaz a csapat játékosai döntötték el, ki legyen a legszebb szurkolójuk.

Harmadik alkalommal rendezték meg a DVSC Futball Zrt. által meghirdetett Loki Szépe szépségversenyt, szerda este. A megmérettetésre először a csapat közösségi oldalán lehetett jelentkezni, ahol a legtöbb szavazatot (lájkot) gyűjtő hét lány jutott a döntő fordulóba, valamint három versenyzőt a zsűri választott ki. A jelöltek két körben mutatták meg bájaikat, először egy laza, sportos szerelésben, melynél kitétel volt a Loki-mez, aztán következett a koktélruhás bemutató, ahol a műsorvezető szakmai kérdéseket is feltett a lányoknak. A nyertes jutalma egy egész évre szóló DVSC VIP-bérlet, egy kétszemélyes hajdúszoboszlói wellnesshétvége, emellett egyéves fitneszbérlet és portfólió-fotózás.

A dobogón ragyognak

A Loki Szépe címet végül a 22 éves Szakál Vivien tudhatja magáénak. A második hely Kígyós Karináé, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig Szivák Juditot szólították. A győztes hajdúböszörményi lány óvodapedagógusként dolgozik, a Debreceni Egyetem Gyakorló Óvodájában. Vivi a Naplónak elárulta: a barátai hívták fel a figyelmét a versenyre, és biztatták, hogy jelentkezzen, így több mint 450 szavazattal került be a döntőbe.

Fotózásokon vettem részt, mellette modellkedtem is, de a szépségverseny kimaradt. Ez volt az első alkalom, ezért is próbáltam lazábban felfogni az egészet, és nagyon boldog vagyok, hogy végül első helyezett lettem”

– mondta el Szakál Vivien, a Loki Szépe szépségverseny idei győztese. Hozzátette: – Édesapám nagy Loki-rajongó, általa megszerettem én is. Mindig járunk meccsekre, ha pedig nem jutunk ki, akkor a tévében követjük az eseményeket – mondta Vivi, akinek a csapatkapitány Tőzsér Dániel a kedvenc focistája.

ND


[related-post post_id="4005318"]

[related-post post_id="3967181"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!