Bulvár

2018.08.01. 14:44

Hajdú-bihari lány lehet a Balaton szépe

Hajdú-Bihar - Ludman Fruzsi: „A tudás az örök, a szépség csak egy külső adottság.”

Hajdú-Bihar - Ludman Fruzsi: „A tudás az örök, a szépség csak egy külső adottság.”

Tavaly nyáron Ludman Fruzsina fejére került a korona a Hajdúság Szépe versenyen, Hajdúszoboszlón. Ennek eredményeként egyenes ágon került be az Alpok-Adria szépségverseny magyarországi döntőjébe. Onnan ugyan nem jutott tovább a nemzetközi megmérettetésre, de nem adta fel álmát, hogy kijusson egy világversenyre.

Királynő lehet

Ahol egy ajtó bezárul, ott mindig egy újabb kinyílik, tartja a mondás. Fruzsi szombaton átadta a 2018-as Hajdúság Szépe verseny királynőjének a koronát, eközben ő újabb kihívások elé nézett és be is választották a Miss Balaton tizenkét legszebb lánya közé. A döntős lány jelenleg Balatonfüreden, a felkészítőtáborban készül a hétvégi versenyre.

– Először nem akartam jelentkezni, aztán megkerestek a szervezők, hogy szerintük nagyon dekoratív vagyok és lenne esélyem. Majd a barátok és a család biztatására végül jelentkeztem. A táborban koreográfiákat és színpadi járást tanulunk, de különböző óráink is vannak: egészséges életmód, social media és protokoll – mondta Fruzsi hozzátéve, olyan mentoraik és tanáraik vannak, mint Gelencsér Tímea, Marton Adrienn vagy Lipcsei Betta, korábbi szépségkirálynők.

Előtérben a tanulás

A szépségversenyen részt vett lányoknak céljaik és üzeneteik vannak, amit képviselnek a versenyen. Fruzsi is egy fontos társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. – Ha már valaki figyel a külsejére s ápolt, akkor a sztereotípia általában az, hogy buta. Pedig nem így van.

Nemcsak szépnek kell lenni, mosolygósnak vagy aranyosnak, hanem okosnak is.”

Fontos a tudás. Ha kitanulunk egy olyan hivatást, ami a sajátunk és küzdünk érte, azt senki sem veheti el tőlünk. A tudás az örök, a szépség csak egy külső adottság – fogalmazott Fruzsi, aki pszichológus pályán szeretne a későbbiekben elhelyezkedni.

A Miss Balaton verseny döntője augusztus 4-én szombaton lesz, ahol kiderül ki lesz a „Magyar tenger” királynője. A verseny instagram oldalán csütörtöktől szavazhatunk a közönségdíj győztesére, a döntős lányok fotói alapján.

ND


[related-post post_id="3935233"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!