Bulvár

2018.07.17. 15:08

Legfontosabb a magabiztosság: bemutatkozik a Napló arca

Debrecen - Bódi Adrienn a Miss Perfect Hungary szépségversenyen <a href="/360-fokos-video-a-naplo-arcat-is-megvalasztottak-a-szepsegversenyen/3901781" target="_blank">nyerte el</a> lapunk különdíját, így egy évig ő képviseli a Naplót a különféle rendezvényeken. A 23 éves nyíregyházi lány, aki a Debreceni Egyetem joghallgatója, többek között azt is megosztja olvasóinkkal, hogy mit gondol napjaink szépségideáljáról, illetve ő mit tesz azért, hogy formában tartsa magát.

Debrecen - Bódi Adrienn a Miss Perfect Hungary szépségversenyen nyerte el lapunk különdíját, így egy évig ő képviseli a Naplót a különféle rendezvényeken. A 23 éves nyíregyházi lány, aki a Debreceni Egyetem joghallgatója, többek között azt is megosztja olvasóinkkal, hogy mit gondol napjaink szépségideáljáról, illetve ő mit tesz azért, hogy formában tartsa magát.

Egy évig képviseli a Naplót Bódi Adrienn, a júniusi Miss Perfect Hungary szépségverseny különdíjasaként. A 23 éves nyíregyházi lánynak ez volt az utolsó versenye, jelenleg a tanulásra koncentrál – a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának hallgatója.

– Több szépségversenyen is részt vettem már 2013 óta. Úgy terveztem, hogy 25 éves korom előtt még indulok egy olyan megmérettetésen, mely kellően színvonalas és kulturált rendezvény. Ilyen volt a Miss Perfect Hungary, mely végül feltette az „i”-re a pontot – mondta el érdeklődésünkre a lapunk különdíjasa, aki úgy véli, a versengés inkább azoknak a lányoknak való, akiknek kevesebb az önbizalmuk. Neki szerencsére ezen a téren nincsen gondja, kerek az élete. Viszont tervei között szerepel, hogy olyan nőknek segítsen, akik még bontogatják a szárnyaikat.

A kulcs a magabiztosság

– Rengeteg önbizalom-hiányos lánnyal és nővel találkozok nap mint nap, akik ráadásul szépek és csinosak is. Úgy gondolom, egy nő akkor nő igazán, ha magabiztos, és van önbizalma. Nagyon fontos a támogatás is, ezért ha valakinek olyan a párja, hogy nem adja meg ezt neki, inkább „lehúzza”, jobb tovább állni.

Szintén fontos, hogy megdicsérjük a másikat, ha pedig egy nő dicsér meg egy másik nőt, az mindig nagyobb büszkeség”

– mondta Adrienn, aki egyébiránt többször zsűrizett is már, valamint oktatta a szépségversenyekre jelentkező lányokat.

Nem könnyű helytállni

Habár sokaknak kívülállóként egy-egy ilyen megmérettetés felszínes időtöltésnek tűnhet, valójában fárasztó munka áll mögötte.

– Sokáig talpon kell lenni, mosolyogni akkor is, ha fáradtak vagyunk. A felkészülés is kimerítő, sok energiára van szükség megtanulni a koreográfiát, gyakorolni – említette Adrienn, aki azt tanácsolja a nevezőknek, hogy érezzék jól magukat és mindig hozzák ki magukból a maximumot.

– Nagyon fontos a kisugárzás, hiszen igaz a mondás, hogy a szépség belülről fakad. Minden fejben dől el. Az a nő, akinek rendben van az önértékelése és kellően magabiztos, ragyogni fog a színpadon is.

Aki szép, az nem is okos?

Adrienn sokszor találkozott már azzal a sztereotípiával, miszerint, ha valaki szép, akkor biztosan buta, felszínes és sekélyes értékrendű ember lehet. Úgy látja, ez a fajta gondolkodás ma még nagyon jellemző. A sztereotípiával ellentétben ő fontosnak tartja a tanulmányokat és önmagunk fejlesztését is.

A tanulás életünk végéig tartó folyamat, aztán ki-ki eldöntheti, hogy milyen mértékben fektet rá hangsúlyt, én azt gondolom, hogy nagyon fontos, hogy egy nő művelt és kulturált legyen, valamint az is, hogy példamutató értékekkel rendelkezzen”

– mondta, hozzátéve, ő például aktívan részt vállal egy személyiség- és pozitív életfilozófia-tréning szervezésében és lebonyolításában, mint alkalmi előadó.

A lényeg az összhang

Végül Adrienn azt is elmondta, mit gondol korunk szépségideáljáról. Úgy véli, manapság már nem számít, hogy fekete, szőke, barna vagy vörös hajú-e valaki, az a lényeg, hogy a hajszín harmonizáljon az illető arcával és bőrével.

– A vékonyabb lányok helyett, ma már azt tapasztalom, inkább a sportosan csinos testalkatú hölgyek vannak előnyben egy-egy szépségversenyen. Nem a nagyon kigyúrt test, hanem a feszes vonalak és a kerek fenék az, ami sokak tetszését elnyeri – mondta.

Adrienn is sokat sportol, leginkább kardiózik, valamint kisebb súlyokkal edz. Nem híve a drasztikus fogyókúrának, szerinte aki rendszeresen sportol, megengedhet magának néhanap egy kis „bűnözést.”

VK


[related-post post_id="3901781"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!