Bulvár, celeb

2019.03.05. 08:00

Valamiből meg kell élni: 28 sztár, aki régen igen bizarr munkát vállalt

Az átlagemberekhez hasonlóan a hírességeknek is akadt már fura állásuk. A Cracked ilyen esetekből szedett össze nemrég 28 példát.

Az átlagemberekhez hasonlóan a hírességeknek is akadt már fura állásuk. A Cracked ilyen esetekből szedett össze nemrég 28 példát.

1. Matthew McConaugheyt egyszer felbérelte egy texasi countryklub, hogy állítson homokcsapdákat a golfpályán. Később fegyvert is kapott, hogy tisztítsa meg a terepet az tatuktól, mivel azok rendszeresen felzabálták a pálya gyepét.

2. Hugh Jackman régen gyerekek szülinapi buliján vállalt munkát - méghozzá bohócként. Az utolsó fellépése egy nyolcéves gyerek partiján volt, de az ünnepelt szerint sajnos Jackman nem teljesített túl jól.

3. Nicki Minaj dolgozott pincérnőként is. Azért rúgták ki az állásából, mert követett egy párt, aki lenyúlt a helyről egy tollat.

4. Jon Hamm karrierje beindulása előtt dekoratőrként dolgozott szoftpornó-forgatásokon. Azt mondta, "lélekromboló" volt.

5. Orlando Bloom egyszer lőtéren is melózott: ő volt az, aki szélnek eresztette a célpontnak szánt agyaggalambokat.

6. Quentin Tarantino 25 évesen Elvis-imitátorként tűnt fel a The Golden Girls című sorozat egyik részében.

7. Chris Hemsworth egykor kölcsönözhető mellszívókat takarított egy gyógyszertárban. Elmondása szerint ez volt a legrosszabb meló, amit valaha elvállalt. Nem csoda, hogy így gondolja: a készülékeket kézzel kellett megtisztítania.

8. Szórakoztatóipari karrierje előtt Amy Schumer riksásként vállalt nyári munkát.

9. Stanley Tucci egyszer olyan vécéket pucolt New Yorkban, amikben nem volt folyóvíz. Ez a tapasztalat szerinte túl gusztustalan ahhoz, hogy bővebben kifejtse.

10. Terry Pratchett négy különböző atomerőmű PR-főnökeként is dolgozott.

11. 17 évesen Jon Bon Jovi (akkor még eredeti nevén: Jon Bongiovi) unokatestvére stúdiójában takarított. Ez a munka vezetett első felvételéhez, ami egy dal volt az 1980-as Christmas in the Stars c. albumon. Ez egyébként egy Star Wars-tematikájú karácsonyi lemez.

12. Ashton Kutcher egykoron egy amerikai élelmiszergyártó vállalatnál takarította a müzliport.

13. Paul Rudd régen sonkákat fényesített. Épp spórolt, hogy Los Angelesbe tudjon költözni, így a Holiday Ham Company nevű cégnél vállalt munkát. Cukrot szitált a meleg sonkára, majd propánfáklyával melegítette fel azt, hogy megolvadjon.

14. Vince Vaughn valamikor úszómester is volt, de kirúgták, mert túl sokat késett.

15. Komikusi pályája előtt Jerry Seinfeld esernyőket árult Manhattan utcáin.

16. Patrick Dempsey régen profi zsonglőrként dolgozott. Egyszer második lett egy országos bajnokságon - később ennek köszönhette színészi pályáját.

17. Volt idő, mikor John Cena limuzinsofőrként tevékenykedett, de kirúgták, mert túl gyakran tévedt el.

18. George Clooney több nyarat is eltöltött nagyszülei dohányfarmján, Kentuckyban. Ez a munka (és a tény, hogy több családtagja is tüdőrákban hunyt el) tette a színészt örökös nemdohányzóvá.

19. Justin Theroux a Távol-Keleten terített jégnyalókát. A színész egy japánul beszélő barátjával Tokióba utazott, ahol egy cirkuszban árulták a fagyos csemegéket, hogy ebből finanszírozzák továbbtanulásukat. Hogy miért pont Japánban? Theroux válasza: „a jen akkoriban nagyon erős volt.”

20. Hillary Clinton Alaszkában belezett halakat. Egy lazacfeldolgozó üzemben vállalt munkát az egyik nyáron, de egyből kirúgták, amikor megkérdőjelezte a halak frissességét.

21. Bryan Cranston videointerjúkat készített egy internet előtti randicég ügyfeleivel. Ez az anyag lényegében az illető randiprofiljaként szolgált, Cranston pedig azért felelt, hogy a szereplő jó színben tűnjön fel benne.

22. Jon Stewart bábosként is dolgozott. Bábshowjában arra tanította a gyerekeket, hogyan viselkedjenek fogyatékkal élő embertársaikkal.

23. Emma Stone jutalomfalatokat készített egy kutyapékségben.

24. Wayne Brady Tigrisként szórakoztatta a Walt Disney World látogatóit.

25. Geena Davis valaha élő próbababa volt. Egyik nap, amikor épp a ruhaboltban dolgozott, Davis elhatározta, hogy kiáll az üzlet kirakatába próbabaként. Vonzotta is az embereket az üveg elé, és mivel elég jól bírta a mozdulatlanságot, az üzlet felbérelte őt a hétvégékre is.

26. Miley Cyrus első fizetett munkája igencsak fura volt: fel kellett mennie a színpadra édesapja showja után, hogy összeszedje a bedobált melltartókat és alsóneműket. Mindezért 10 dollárt kapott.

27. Cindy Crawford sem szupermodellként kezdte: eleinte kukoricát morzsolt egy illinois-i kisvárosban.

28. Bill Murray a Little Caesars nevű pizzázóban dolgozott, ahol nyers pizzatésztával tömte magát, ha éppen éhes volt.

Forrás: Cracked


[related-post post_id="4153369"]

[related-post post_id="4131698"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!