Bulvár, celeb

2017.05.14. 17:24

Fotók: 10 világhírű ember, akit nem érdekel, hogy meghízott

A képernyőn keresztül úgy tűnik, hogy a világsztárok minden pillanatban tökéletesen néznek ki, pedig ők is megküzdenek ám a kilókkal. 

A képernyőn keresztül úgy tűnik, hogy a világsztárok minden pillanatban tökéletesen néznek ki, pedig ők is megküzdenek ám a kilókkal. 

Jennifer Love Hewitt

A színésznő 9 kilót hízott, miután világra hozta két gyermekét, de ez csöppet sem zavarja. Ahogy mondta, sokkal inkább nőiesnek érzi magát és soha nem volt boldogabb, ezért nem is akar lefogyni.

Eva Longoria

A gyönyörű színésznő 2016 májusában harmadszorra ment férjhez, a nászút alatt pedig igencsak megfeledkezett a diétáról.

Kelly Clarkson

Az énekesnő mindig erős testalkatú volt, de miután férjhez ment és szült két gyermeket felszedett néhány kilót, de úgy tűnik, ez nem zavarja, hiszen ugyanolyan magabiztosnak és boldognak tűnik.

Russell Crowe

Nehéz elhinni, hogy ez a jól megtermett ember az egykori gladiátor.

Tyra Banks

Az Amerika következő topmodellje című műsor háziasszonya 2006 óta nyolc kilót szedett fel magára.

Kelly Osbourne

Kelly soha nem volt vékony, 2013-ban viszont sokkolta a rajongóit amikor 18 kilótól szabadult meg. Ez azonban nem tartott sokáig, a kimerítő diéták után pedig ismét visszahízott.

Vin Diesel

Az akciófilmsztárt 2015-ban kapták félmeztelenül lencsevégre.

Kate Winslet

Kate három gyermeket szült és nem szégyelli, hogy azt az időt, amit edzésre fordítana, azt velük tölti.

Jennifer Lawrence

A színésznő imád enni, de ez meg is látszik az alakján, öt évvel ezelőtt jóval vékonyabb volt.

Adele

A brit dívát sokan kritizálták az alakja miatt. Az énekesnő korábban leadott valamennyit a súlyából, de idővel ismét felszaladtak rá a kilók.


A sztárok is küzdenek súlyproblémákkal és bizony az ő életüket is megnehezíti a fogyókúra. A következő embereknek viszont sikerült leadniuk a felesleget.

Kerüli a gyorséttermeket és a cukros ételeket és mégsem sikerül fogynia? Talán bele sem gondolt még abba, hogy már reggel elront mindent.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!