Bulvár, celeb

2017.03.20. 14:14

Hihetetlen átváltozás: elsírta magát a hajléktalan férfi, amikor meglátta vadonatúj önmagát

Spanyolország - A Palmában élő Jose Amtonio 25 éve lakott az utcán, mindenki ismerte a környéken, amikor viszont kezelésbe vették egy spanyol szépségszalonban, új fejezet kezdődött az életében.

Spanyolország - A Palmában élő Jose Amtonio 25 éve lakott az utcán, mindenki ismerte a környéken, amikor viszont kezelésbe vették egy spanyol szépségszalonban, új fejezet kezdődött az életében.

A La Salvajeria hajszalon tulajdonosa, Salva Gracia  ugyanis felajánlotta a férfinak, hogy ingyen megszépítik, de nem csak hajfestést és hajvágást, hanem új ruhákat is kapott, az eredményt viszont csak akkor láthatta, amikor befejezték az átalakítást.

Amikor Jose megpillantotta magát a tükörben, nem akarta elhinni, hogy saját magát látja viszont és zokogásban tört ki. Nem csak a kinézetemet változtatta meg. Az életem változott - jelentette ki Jose az átalakulást követően. Amikor a helyiek meglátták, megdöbbentek a változáson, de már messziről bókoltak Josénak, aki az új külsővel jónéhány évet letagadhat a korából.


A hajléktalanok számára megfizethetetlen a fodrász, pedig ha rendben van a frizurájuk, ők is visszaszereznek valamit a méltóságukból. Van, akinek ismerőse vágja, másnak a nappali melegedőn teszik rendbe a haját.

Nem mindenki mer stílust váltani, de olykor muszáj. A következő nőknek kifejezetten előnyére vált, hogy rábízták magukat a fodrászra.

Katáékat kitették az albérletükből, Lászlóék bódéja leégett, Tibor feje fölül pedig eladták a házát. Évekig kilátástalanságban éltek, viszont tavaly mindannyian bérlakásba költöztek a Habitat for Humanity segítségével. Azóta volt, aki kikerekedett, másnak a kapukódot esett nehezére megjegyezni, és többen is ajándékokkal kedveskedtek egymásnak, a spórolással pedig csak nehezen tudnak felhagyni. És mindegyikük visszajár még emlékezni az utcára, ahol korábban éltek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!