Bulvár, celeb

2016.12.06. 08:33

Meg tudja oldani a rejtélyes lopásügyet egyetlen ábra alapján?

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Használja az agyát, nem szükséges túl bonyolultan gondolkodnia és rájön, ki vette el a karkötőt. 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Használja az agyát, nem szükséges túl bonyolultan gondolkodnia és rájön, ki vette el a karkötőt. 

Forró nyári nap volt, a nyomozó pedig úgy döntött, hogy kikapcsolódásképpen lemegy a folyópartra napozni. Viszont alig pihent le, hamarosan meghallotta, ahogy egy nő keservesen sír. - Mi történt?Kérem, nyugodjon meg, és mesélje el, mi történt - kérte a zokogó fiataltól. - Könnyű ezt mondani, nem is tudja, milyen sokat jelentett nekem az a drága karkötő - kezdte a történetet. - Minden nap kijövök napozni, a karkötőmet pedig a könyvemre teszem. Ma véletlenül elaludtam, amikor pedig felébredtem, az ékszer nem volt sehol - sorolta.

A nyomozó vett egy mély lélegzetet, majd körülnézett, de még csak egy lábnyom sem volt a homokban a lány környékén, kivéve a sajátja. A bűntény helyszínén felsorakoztak a strand vendégei, a nyomozó pedig pillanatokon belül rájött, ki lopta el a karkötőt. Nos, meg tudja mondani, ki a tettes?


A gazdag Mr. Chublynt holtan találják a nappaliban. Az egyetlen kérdés, hogy ki ölte meg? Viszont önnek kell kinyomoznia, hogy ki a gyilkos.

 

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Csupán annyi a feladata, hogy megmondja, mennyi idősek pontosan a nővérek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!