Bulvár, celeb

2016.12.02. 15:47

Kocsmából a hullaházba, majd ismét a kocsmába - Kijátszotta a halált egy ittas férfi

Lengyelország - Az őr furcsa zajokat hallott a halottas házból, ezért benyitott, a bent fekvő Kamil egy takarót kért tőle.

Lengyelország - Az őr furcsa zajokat hallott a halottas házból, ezért benyitott, a bent fekvő Kamil egy takarót kért tőle.

A Lengyelországban élő 25 éves Kamienna Gora, vagyis ahogy nevezik, Kamil, elment italozni. Később a rengeteg vodkától, amit legurított, összeesett. Kórházba szállították, ott pedig halottnak nyilvánították és bevitték a halottas házba. Az őr viszont furcsa zajokat hallott bentről, ezért benyitott, a meztelen test pedig egy takarót kért tőle. Kihívták a rendőröket, Kamil igazolta magát és az orvosi vizsgálatokat követően  hazaengedték. A történet úgy fejeződött be, hogy a férfi a kórházból nem haza, hanem abba a kocsmába tért vissza, ahol összeesett.


Az egyik munkás hallotta meg, ahogy a nő sikítozik.

 

 

 

 

Egy italozós este után sok mindent meg lehet bánni. Vegyük sorra, a legtöbb ember mit követ el, amikor felönt a garatra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!