Bulvár, celeb

2016.12.05. 09:19

A 15 legcikibb pillanat, ami céges bulin történt

Elég kínos, amikor mindenki előtt elkezdesz fűzni egy nőt, majd kiderül, hogy az a főnök felesége. De ez csak a kezdet.

Elég kínos, amikor mindenki előtt elkezdesz fűzni egy nőt, majd kiderül, hogy az a főnök felesége. De ez csak a kezdet.

1. A karácsonyi partin bemutattam a kislányomat a főnökömnek. A gyerek rám nézett, és ezt kérdezte a főnök előtt: Szóval, ő az a seggfej?

2. Egy partira az egyik munkatársam rendelt egy sztriptíztáncost... csakhogy aki érkezett, az az egykori matektanárom volt.

3. A főnök rendelt 2 pizzát a 15 alkalmazottnak, majd az egyiket megette egyedül.

4. Nem ittam, hogy elkerüljem a kínos pillanatokat a munkatársaim előtt, de véletlenül megbotlottam és beleestem a puncsos tálba.

5. A főnököm az asztal tetején táncolt, aztán úgy döntött, kipróbálja a szabadesést, de senki nem kapta el.

6. Flörtöltem egy nővel a céges bulin, próbáltam megszerezni a telefonszámát, amit a kollégáim végig is néztek... majd kiderült, hogy a főnök feleségének próbáltam udvarolni.

7. A főnököm nagyon izgatott volt, hogy bemutatja nekünk az új barátnőjét, amikor viszont megjelent, kiderült, hogy az exemről van szó, akivel egy évvel ezelőtt szakítottam.

8. Amikor tavaly elmentem a céges karácsonyi partira, pár ember azt hitte, valamelyik kolléga gyereke vagyok.

9. Az egyik munkatársam elment borért, majd visszatért és kibontotta a főnök 10 ezer dollár értékű borát.

10. Minden egészen jó volt, amíg nem kellett fognom a síró főnököm haját, miközben arról beszéltem neki, hogy a petesejtjei még biztosan életképesek.

11. Amikor elkezdtem az új munkahelyemen dolgozni, a kollégáim azt mondták, hogy Halloweenkor mindenki beöltözik... de csak én voltam jelmezben.

12. Az ittas férjem elkezdett kiabálni az egyik munkatársamra, hogy "gyilkos, gyilkos", mialatt az a főnök feleségének segített feladni a szőrmekabátját.

13. Úgy döntöttünk a munkatársakkal, hogy ronda pulóver napot tartunk az irodában, csakhogy ugyanolyan pulóvert vettem fel, mint a főnököm, aki nem vett részt mindebben.

14. Nekimentem az üvegajtónak, ráadásul háromszor.

15. Hétfőn mikulás partit tartottunk, másnap pedig mindenki beteget jelentett másnaposság miatt.


Az a kínosabb, hogy ha a mama is a fiával tart a találkozóra, vagy ha a köziskolai tanárral találja magát szembe valaki a vakrandin?

 

 

 

Hajszálvékony, rajzolt szemöldök, szegecses öv, halászgatya, testcsillám. Manapság már csak fejünket fogjuk egy-másik divathóbortot meglátva, amiért 10 éve még majd megőrültünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!