Bulvár, celeb

2016.12.28. 07:34

10 gyerek, aki két mondattal frászt hozott a szüleire

A gyerekek viccesek, ugye? Nem mindegyik. Sőt, akad, amelyeknek elég sötét gondolataik vannak.

A gyerekek viccesek, ugye? Nem mindegyik. Sőt, akad, amelyeknek elég sötét gondolataik vannak.

1. "A húgommal, a férjével és a kétéves kislányukkal voltam. A nemrég elhunyt szeretteinkről beszélgettünk (az édesapánk nem sokkal korábban halt meg). A sógorom kiment, és hozott egy képet az édesanyjáról. Hatéves volt, amikor az anyukája autóbalesetben meghalt. Amikor az unokahúgom meglátta a fotót, elkezdett nevetni. Amikor kérdeztük tőle, hogy mi olyan vicces, azt felelte: Ő az én különleges barátom, aki énekel nekem. Még mindig kiráz a hideg, amikor erre gondolok."

2. "Menj vissza aludni, semmi nincs az ágyad alatt."

"Most mögötted van."

3.  "A temetőben sétáltunk csendben a hároméves kisfiammal, amikor megszólalt: a bátyám itt van. Amikor emlékeztettem rá, hogy nincs bátyja, azt felelte: Nem, anya... előtte. Amikor egy másik néni volt az anyukám."

4.  "A húgom autóbalesetet szenvedett egy ittas sofőr miatt. Az autó teljesen összetört, a testvéremmel utazott a négyéves unokaöcsém és az unokahúgom is. A kórházban az édesanyámtól azt kérdezte az unokaöcsém, hogyan tudná megköszönni a nagy férfinek? Amikor a nagymamája megkérdezte, hogy milyen férfiról beszél, azt válaszolta: arról, aki ott volt velem az autóban amikor féltem és átölelt, hogy ne legyen bajom. Még a szakértő sem tudta megmagyarázni, a gyerekek hogyan úszták meg karcolás nélkül a balesetet."

5. "Amikor az unokatestvérem kisfia kétéves volt, ismét teherbe esett. Egy nap a kisfiú odament hozzá, megölelte az anyukája hasát és azt mondta: a kistestvérem beteg. Az unokatestvérem két nappal később elvetélt."

6.  "Amikor a fiam kicsi volt, meséltem neki arról, hogyan kell krumplit termeszteni. Egyszer csak közbeszólt: én már termesztettem krumplit, amikor öregember voltam."

7.  "A hároméves lányom az újszülött testvére mellett állt csendben. Rám nézett és ennyit mondott: ez egy szörny, el kell temessük."

8.  "A testvérem, Hailey pontosan 2 hónappal azután született, hogy a dédnagymamánk meghalt. Egy nap Hailey felébredt és azt mondta, ma van a 95. születésnapja. Amikor kértük, hogy magyarázza ezt meg, elkezdett sírni és és azt mondta, hogy őt nem Haileynek, hanem Irene-nek (így hívták a dédit) hívják. A következő nap viszont mindebből semmire nem emlékezett."

9. "Több alkalommal elvetéltem. Egy nap a lányom így szólt hozzám: Találkoztam a meghalt babáddal álmomban. Azt akarja, hogy tudd, jó anya vagy."

10. "A hatéves lányom az autó hátsó ülésén utazott, amikor agy szólt: apa, amikor 7 éves leszek, meg foglak ölni. Várj, amikor nyolc. Megkérdeztem tőle, hogyan fogja csinálni. Ezt válaszolta mosolyogva: áthajtok a fejeden ezzel az autóval."


Horrorisztikus fotók a régmúlt időkből. Csak este ne csodálkozz, ha nem jön álom a szemedre.

 

 

Békéljen meg a ténnyel, hogy nincs mindenre reális magyarázat. Ahogy a következő képekre sem.

 

 

Előfordul, hogy olyan dolog történik velünk, amelyre nincs reális magyarázat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!