Bulvár, celeb

2016.10.26. 16:53

Fotók: Tanárok, akik ha kell, hülyét csinálnak magukból a diákok előtt

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A következő pedagógusok igazán komolyan veszik a hivatásukat, alighanem ők a világ legjobb tanárai. Attól sem riadnak vissza, hogy vicces helyzetbe hozzák magukat. Kezdődhet az óra?

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A következő pedagógusok igazán komolyan veszik a hivatásukat, alighanem ők a világ legjobb tanárai. Attól sem riadnak vissza, hogy vicces helyzetbe hozzák magukat. Kezdődhet az óra?

Egy diák a gyermekével érkezett az órára, mert nem volt pénze dadusra. Amikor a gyerek elkezdett sírni, a professzor átvette az anyától, megnyugtatta és folytatta az előadást.

A pedagógus pólóján a következő volt olvasható: mindent amit elmondok, benne lesz a vizsgában. Az egyetlen dolog amit a diákoknak tenni kellett, hogy csendben figyelnek.

Történelemtanár, mi más?

A tanár, aki a vizsgán a következőt írt az órára: az idő halad. Te?

A rajztanár, aki minden nap új alkotással kápráztatja el a diákokat.

Az igazi tanár megtalálja a megoldást, hogy megrajzolja a tökéletes háromszöget.

A tanárunk azt mondta, hogy ha mindenki jó jegyet kap a dolgozatra, akkor beöltözik Scooby Doonak és hoz nekünk alkoholmentes pezsgrőt. Mindenki jó jegyet szerzett, ő pedig tartotta a szavát.

A pedagógus nem ébresztette fel az óráján alvó diákot.

A tanártő talált egy kóborló cicát az iskola mellett, hát bevitte az órájára.

A csillagászat tanár szobájában.

A matektanár a nemzetközi Pí napon.

Fizikatanár kísérlet közben.

A tanárnő az utolsó tanítási napon megengedte a diákjainak, hogy kidekorálják a ruháját.


Puskázni nem szép dolog, sőt. Néha-néha azért mégiscsak ezt az alternatív megoldást választják a diákok tanulás helyett. Egyik-másik nebuló leleményessége nem ismer határokat, és csak ámulunk kreativitásukon. Most belőlük szemezgettünk.

 

Bánréve - A tízéves lány így próbált segíteni a beteg gyerekeknek. Combig érő haját parókakészítésre ajánlotta fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!