Bulvár, celeb

2016.06.21. 16:24

Megvan az év apja? - Kisfia sebhelyét tetováltatta a fejére, hogy a gyerek ne érezze rosszul magát

A gyereket agydaganat miatt kellett megoperálni, de hatalmas sebhely maradt a fején. Az édesapa a tetoválással szeretné támogatni fiát.

A gyereket agydaganat miatt kellett megoperálni, de hatalmas sebhely maradt a fején. Az édesapa a tetoválással szeretné támogatni fiát.

A fiatal Gabriel Marshallnál 2015 márciusában diagnosztizáltak rosszindulatú agydaganatot az orvosok. Az amerikai kisfiút rövid időn belül megoperálták, viszont a műtét helyét hatalmas heg jelzi a gyermek fején. Az édesapja, Josh “J-Mash” Marshall viszont őrületes módon mutatta meg, hogy együttérez fiával. A fejére tetováltatott egy ugyanolyan heget ábrázoló formát, a fiával közös képét pedig feltöltötte az internetre, ahonnan rövid időn belül rengeteg emberhez eljutott.


Fotó: boredpanda.com


- Nem gondoltam volna, hogy ez a kép ekkorát robban - írta a fotóhoz a Facebookon. Az eredeti kép egyébként az Instagramon jelent meg és az Aesthetic Revolution felhasználó töltötte fel a következő mondatokkal: Ez egy igazi heg. Ez a tetoválás egy támogatás, hogy a fia normálisan érezze magát. Az év apukája? Szerintünk nem kétséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!