Bulvár, celeb

2016.04.21. 11:18

10 szellemsztori, amit nem tud borzongás nélkül végigolvasni

"Láttam a szomszédomat az udvaron, csak később tudtam meg, hogy akkor már napok óta halott volt" - emlékezett vissza egy férfi. De nem csak vele történtek megmagyarázhatatlan dolgok.

"Láttam a szomszédomat az udvaron, csak később tudtam meg, hogy akkor már napok óta halott volt" - emlékezett vissza egy férfi. De nem csak vele történtek megmagyarázhatatlan dolgok.

1. A fehér ruhás lány

"Egy éjjel felébredtem, hogy ki kell mennem a mosdóba és elindultam. A folyosón útközben viszont belebotlottam egy fehér ruhás lányba, aki azt mondta, hogy elnézést, majd továbbment. Akkor döbbentem rá, hogy nem az iskolában vagyok, hanem otthon, egyedül. Másnap amikor a barátom átjött, magára hagytam egy kis időre. Majd amikor visszatértem, azt kérdezte tőlem, hogy miért bámultam az emeleten lévő ablakból és miért vettem át a fehér ruhámat? De az nem is az én ruhám volt, amit látott."

2. A vérző fejű férfi

"Egyedül voltam otthon és a tévét néztem, amikor valami mozgást láttam a hálószobában. Láttam, ahogy a szoba másik oldalán lévő szekrényből kisétál egy férfi. Megállt, az egyik ujját a szájához tartotta, majd megfordult. Az arcát vér borította és hiányzott a tarkója. Ezt követően a férfi eltűnt a szekrényben. Amikor költöztünk, találtunk a szobában egy apró lyukat a hálószobában. Akkor tudtuk meg, hogy az előző bérlő pontosan azon a helyen lőtte fejbe magát."

3. A hálás szellem

"Temetkezési vállalkozó vagyok. A legborzongatóbb emlékem az, amikor egy gyermeket készítettünk elő a temetésre és azt éreztem, hogy valaki megérinti a hajamat. Néhány perc múlva kuncogást hallottam, majd becsapódott az ajtó. Minden gép leállt és csend támadt. Miután befejeztem a holttest felöltöztetését azt éreztem, hogy valaki a vállamra csap és megölel. Melegséget éreztem magam körül, de senki nem volt ott."

4. Szellemek az ablakban

"Gyermekkoromban egy olyan házba kötöztünk, ahol korábban gyilkosság történt. A nővérem minden este becsukatta velem a hálószoba ablakot, egy alkalommal viszont amikor kinéztem azon, három arcot láttam, akik engem bámultak. Viszont nem volt se hajuk, se orruk és szájuk sem. Csak bámultak és nem csináltak semmit. Néhány hónappal később a családom beszélt a házban történtekről és akkor megemlítettem az arcokat. A testvérem ekkor sokkot kapott, ekkora mondta el, hogy azért kért meg engem, hogy zárjam be az ablakokat, mert ő is látta az arcokat."

5. Rejtélyes pillanat

"Néhány évvel ezelőtt az édesanyám házában voltam és az emeleten játszottam a számítógépen amikor hallottam, hogy nyílik a bejárati ajtó és anya megérkezett a vásárlásból, kiabál, hogy "Amber, megérkeztem!" Lerohantam, hogy segítsek neki, de sehol nem találtam és még a kocsija sem volt a ház előtt."

6. Hangok a konyhából

"Gyerekkoromban az édesanyámmal éltem. Minden éjjel miután lefeküdtünk aludni hallottam, ahogy a konyhában egy férfi és egy nő csendesen beszélgetnek. Mindig koncentráltam, hogy halljam mit mondanak, de soha nem értettem. Ez éveken át tartott és hiába meséltem erről anyának, nem akart hinni nekem. Miután elköltöztünk, elárulta, hogy ő is hallotta a hangokat."

7. A bekapcsolódó tévé

"Néhány éve meglátogattam a testvéremet és a családját, akik egy nagyon régi házban élnek. Éjszaka a kanapén aludtam, amikor hirtelen nagy robajjal bekapcsolt a tévé. A hároméves unokahúgom odarohant a készülékhez, hogy kikapcsolja azt. Amikor megkérdeztem tőle, hogy miért kapcsolt be a tévé azt válaszolta, hogy a televízió minden éjjel magától bekapcsol, ugyanabban az időben."


Fotó: buzzfeed.com


8. Üzenetek a mobilon

"Az édesanyám nem sokkal a halála előtt vásárolt nekem egy telefont. Miután meghalt, furcsa dolgok kezdtek történni a mobilon. Üzenetek jelentek meg a kijelzőn. Egy alkalommal nagyon megijedtem. Az új munkahelyemen dolgoztam, amikor az asztalomon volt a telefon és a kijelzőn lévő üzenet azt kérdezte, hogy "mit csinálsz?" Könnyekben törtem ki, hogy édesanyám kommunikálni akar velem."

9. A szomszéd lakó szelleme

"A szomszédban lakott egy nagyon kedves, idős bácsi. Gyakran beszélgettem vele, szeretett kertészkedni. Egy nap is a szokásos helóval köszöntem neki, de nem válaszolt semmit, csak nézett rám. Nem tekintettem ennek különösebb jelentőséget, bementem a házba és végeztem a dolgom. Nem sokkal később láttam, hogy új lakók érkeznek a házába. Akkor hallottam, hogy a bácsi hegymászás közben szívrohamot kapott és elhunyt, de csak egy héttel később találták meg a holttestét. Amikor pedig én láttam, már napok óta halott volt."

10. A férfi hangja

"Amikor a fiam néhány hónapos volt próbáltam felvenni a nevetését a telefonomra. A térdemen ugrált én pedig számoltam, hogy egy, kettő, három...majd elindítottam a felvételt. Csakhogy amikor visszahallgattam tisztán ki lehetett venni, ahogy egy férfi azt mondja, hogy "négy". Csakhogy sem a tévé, sem a rádió nem szólt. Amikor megmutattam a barátnőmnek a felvételt, libabőrös lett."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!