Bulvár, celeb

2015.11.26. 09:20

7 dolog, amivel fél évszázaddal ezelőtt felháborítottuk volna a társadalmat

Itt a bizonyíték, hogy változnak az idők. Nem is akárhogy.  

Itt a bizonyíték, hogy változnak az idők. Nem is akárhogy.  1. Összeköltözés esküvő előtt

Ma már hétköznapi dolog, ha egy fiatal pár az esküvő előtt összeköltözik, ötven évvel ezelőtt viszont ezt igencsak nem nézték volna jó szemmel az emberek.

2. A neten beszélgetünk

Előfordult már, hogy nem mentél el egy közeledben élő ismerősödhöz, hanem inkább a virtuális térben társalogtál vele? Ükapáink biztosan kiakadnának ezen.

3. Tetoválások

Nem csak a tengerészeknek van tetoválásuk, és ma már senkit nem tud felháborítani egy tetkó.

4. Szőrtelenítés

Ötven évvel ezelőtt még a lábukat és a hónaljukat sem szőrtelenítették a nők, nem hogy az intim testrészeket. Biztosan furcsának tartanák a gyantázást.

5. Homoszexualitás

Fél évszázada még titokban tartotta valaki, ha meleg, napjainkban viszont a homoszexualitás felvállalása nem megbotránkoztató.

6. Változó szerepek

Ma már az asszonynak nem csak a konyhában és a gyerek mellett a helye. És a férfiak is kiveszik a részüket a házimunkából és a gyermeknevelésből.

7. Sokszínű öltözködés

Lássuk be, furcsa lenne olyan ruhát viselni, mint amit ötven évvel ezelőtt hordtak az emberek. Viszont az akkoriak is különösnek, esetleg felháborítónak tartanánk a jelen kor viseletét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!