Bulvár, celeb

2013.06.14. 11:46

Szomorú történet: "Ez nem is Vasember"

A kis Jaxson Denno teljes lázban égett, amikor az anyukája azt mondta neki, hogy a közelben forgat Tony Stark (vagyis a Vasember) és elmennek meglátogatni.

A kis Jaxson Denno teljes lázban égett, amikor az anyukája azt mondta neki, hogy a közelben forgat Tony Stark (vagyis a Vasember) és elmennek meglátogatni. Sem Tony Stark, sem a Vasember nem létezik a valóságban, mindkettőt Robert Downey Jr. alakítja a filmvásznon. De szegény kis Jaxson annyira beleélte magát, hogy találkozhat a valódi szuperhőssel, hogy elsírta magát, amikor meglátta a színészt egyszerű ruhában. Arra számított ugyanis, hogy teljes harci díszben fog állni előtte. Ez persze egy teljesen más film forgatása volt és egyébként sincs rá sok esély, hogy bárki összefusson a jelmezes Vasemberrel, mivel a ruha nagy része digitális utómunkálatok eredménye.

Az anyuka is nagyon maga alatt volt, hiszen ő hajtogatta, hogy Vasemberrel fog találkozni. Persze vele, csak nem úgy, hogy a gyermek elképzelte. 

Címkék#vasember

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!