Bulvár, celeb

2013.04.09. 09:31

Tini mamiból pornósztár - Fotók!

Véget ért már Farrah Abraham Tini mamis korszaka. Most éppen fürdőruhamodellnek és pornósztárnak készül.

Véget ért már Farrah Abraham Tini mamis korszaka. Most éppen fürdőruhamodellnek és pornósztárnak készül. A 21 éves egygyermekes anyuka a népszerű zenecsatornán futó Tini mamik című sorozat egyik szereplője volt. A műsor azt tűzte ki céljául, hogy bemutassa mennyire nehéz tiniként gyermeket nevelni, ezáltal felelős szexuális életre nevelje a fiatalokat.

Farrah a hétvégén Los Angelesben pózolt a kamera előtt az új fürdőruha kollekcióban, órákkal azután, hogy egy felnőttfilmet vett fel James Deen-el. A lány nem kívánta kommentálni a felnőttfilmet. Annyit mondott, hogy "gyorsan terjednek a hírek, tegnap vettük fel, még meg sincs vágva".

Farrah mostanában nem éppen mintaanyukaként szerepel a magazinok címlapján. Nemrég ittas vezetés gyanúja miatt vitték el a rendőrök, egy partin pedig egy másik lánnyal csókolózott. Az elmúlt években 20,000 dollár értékben végeztek rajta plasztikai műtéteket. Ugyanakkor már elég sok megrázkódtatás érte az életben. 8 hónapos terhes volt, amikor a születendő gyermek apukája meghalt autóbalesetben. Eddigi életét egy memoárban foglalta össze, melynek címe "My Teenage Dream Ended" (vagyis a tini álmom véget ért). 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!