Bulvár, celeb

2013.02.19. 09:56

Paris Hilton 32 évesen is tud bulizni - Fotók!

Van, akit a kor nem lassít le. Paris Hilton partikirálynő is pontosan ilyen, a 32. születésnapját is nevéhez méltón ünnepelte.

Van, akit a kor nem lassít le. Paris Hilton partikirálynő is pontosan ilyen, a 32. születésnapját is nevéhez méltón ünnepelte. A Peek Nightclubba invitált vendégek nem csalódtak Paris bulizási képességeiben. Az ünneplésre barátja és a szülei is elkísérték, de ez sem tartotta vissza őt, hogy lerészegedjen, majd a színpadra vonuljon beszédet mondani a megjelenteknek. A ruházatáról már nem is érdemes hosszan beszélni, mert magához képest most nagyon kicsípte magát, egyik intim testrésze se villant ki. Az alkohol hatására viszont sikerül padlót fognia, azonban ezt is mosolyogva kezelte és elfogadta a rajongók segítségét.

A párocska a szombati buli után még maradt volna síelni egy kicsit, ez viszont rövidre sikerült, mert a barátját egy esést követően kórházba szállították lábtöréssel. Érdemes végigpörgetni a képeket, mert Paris még a hordágyon fekvő barátja mellett is képes szexin pózolni és Twitter bejegyzést készíteni. Ez aztán szerelem!

 

 

.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!