Bulvár, celeb

2013.01.29. 15:01

Rihanna csábítja Barbadosra a turistákat - Videó!

Azt már tudjuk, hogy az énekesnő imádja magát fotózni (és ezt a szokását mi is imádjuk), most azonban egy egészen visszafogott sorozattal hívja fel a figyelmet szülőhazája, Barbados szépségeire.

Azt már tudjuk, hogy az énekesnő imádja magát fotózni (és ezt a szokását mi is imádjuk), most azonban egy egészen visszafogott sorozattal hívja fel a figyelmet szülőhazája, Barbados szépségeire.Rihanna keze alatt szinte ég az okostelefon és az Instagram. Nem telik el úgy nap, hogy ne tegyen fel magáról valami szexi képet a közösségi oldalra. Azonban nincs is szebb, mint amikor saját nemzete kér fel arra valakit, hogy képviselje az egész világ előtt egy turisztikai reklámfilmben. Mivel Rihanna a leghíresebb barbadosi, nem is volt kérdés, hogy ő díszelegjen a képsorokon. A 24 éves sztár napi Instagram feltöltése is erről szól. Játékosan ugrál a parton, lovat sétáltat a homokban - nagyon idilli dolgok ezek, melyek a turisták számára valósággá válnak. De azért senki se csalódjon, ha nem maga Rihanna fogja személyesen fogadni a repülőtéren.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!