Bulvár, celeb

2008.12.23. 09:05

Katus Attila profi táncba kezd!

<p>A hatalmas siker hatására úgy döntött, hogy a profi világban is megméreti magát.</p>

Molnár Andrea és Katus Attila szombaton elnyerte a Parkett ördöge címet, ezzel tehát ők lettek 2008 legjobb sztárpárja. - Már a múlt héten is úgy éreztük, hogy megnyertük a lottó ötöst, és az, hogy most is mi nyertünk, szinte hihetetlen - mesélte Attila a Reggeliben.

- Persze ezen a hétvégén már nem volt bennünk ugyanaz a versenyláz, mint az azt megelőző hetek során: kedélyes karácsonyi hangulat uralkodott, sokat viccelődtünk. Eleinte azonban nem ment minden olyan simán.

A páros a Reggeli stúdiójában elárulta, hogy hétfőn még szinte sehol nem tartottak a koreográfiával. A próbák ennek ellenére végig vidám hangulatban teltek. - Persze szorult belénk aznap este egy kis félsz is, mert miközben még senkinek nem vettünk ajándékot, karácsonyi dalokra táncolgattunk - mesélte nevetve Andrea.

Attila is megerősítette, hogy jókedvük egyetlen pillanatra sem szűnt meg. Sikerükre az egyik legszebb karácsonyi ajándékként tekintenek, és remélik, hogy másoknak is örömet szereztek a produkciókkal.

Andrea hozzátette, hogy nagyon sokan jelezték felé, hogy szeretnének Katus táncpartnerei lenni, ami talán nem is teljesen lehetetlen, hiszen Attila szeretne belevágni a profi táncba…

- rtlbulvár -

Fotó: www.sajtoklub.tv/ Bársony Bence


· Képek  Szombat esti láz - Jázmin 2008.10.29. Gáspár Bea - Szombat esti láz 2008.11.11. Szombat esti láz - döntő 2008.12.13. Stohl András és Südi iringó 2008.12.02. Stohl András és Südi Iringó 2008.12.07.  Katus Attila-Molnár Andrea 2008.12.07. Kiss Ramóna 2008.10.10. 
· Bulvár, sztárok
· Katus Attila a Parkett ördöge
· Medveczky Ilonát kirúgták
· Iringó sírógörcsöt kapott
· A szépségkirálynő kínos pillanata 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!