Bulvár, celeb

2008.10.19. 19:16

Sarah Connor kutyái széttépték a szomszéd nyulait

<p>A popzene színpadán mostanában gyakran megfordult énekesnő, Sarah Connor két kutyája átszökött az egyik szomszédhoz és miszlikre szedték az ott talált két házinyulat.</p>

A Bailey névre hallgató, 4 éves újfoundlandi, és egy howawart kölyök a németországi Oldenburg körzetében található 10 szobás villa 3000 négyzetméteres kertjéből léptek meg.

A két eb a környék villáinak kertjeiben futkározott, majd az egyik szomszédnál a nyulakat elválasztó hálót letaposva bejutottak a tapsifülesekhez. A jobb sorsra érdemes rágcsálókat cafatokra tépték.

A nyulak gazdája későn vette észre a támadókat, és már csak a vérengzés után tudta elkergetni a két kutyát.
A helyi hatóságok nem veszik félvállról az ügy kivizsgálását. A szomszédok felemlegették, hogy már több alkalommal látták a két kutyát felügyelet nélkül cirkálni a környéken.

A két eb a hatósági állatorvosi szolgálat megfigyelése alá került, és amennyiben veszélyesnek ítélnék őket, teljes körű viselkedésteszt követi a megfigyelést. Ezen utóbbi eredménye határozza meg a kutyák sorsát.
A popénekesnő nem tudott hozzá szólni az eseményekhez, mivel éppen hangszalag műtétje után lábadozik a kórházban.

További részletek a Tappancsvilág weboldalán olvashatók.

  • Meghalt a testépítés egyik atyja
  • Megsütötte szeretőjét egy brit szakács
  • Tömegkarambol egy francia autópályán
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!