Bulvár, celeb

2008.10.01. 19:03

A leszbikus sztárpár napfürdőzése

<p>A földkerekség talán "legnagyobb" botrányhősnője címen ismert Lindsay Lohan, újdonsült jegyesével, az éppen bájosnak nem nagyon nevezhető, lemezlovasként szorgoskodó Samantha Ronsonnal együtt menekült el Mexico partjaihoz egy kis kikapcsolódásra.<DIA alt="Leszbikus napfürdő" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Leszbikus_napf_rd__337_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Leszbikus napfürdő" src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Persze mint mindig a lelkes paparazzók most is kellő távolságból figyelték minden mozdulatukat, hátha sikerül lencsevégre kapniuk valami izgalmas akciót az ifjú párocska fürdözése közben. Linzi és Samantha láthatólag mit sem törődve a nem kívánatos személyekkel, igen jól érezték magukat, fagyit nyaltak és a homokba ülve napfürdőzéssel töltötték el a nap nagy részét.

 

Forrrás: hotdog.hu

 

  • Kiszel Tünde revansot vett!
  • Dundika 120 rabot dobott fel
  • Az óriásmellű Coco  Az óriásmellű Coco 2008.09.26.
  • Daganatot találtak Anikó testén!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!