Bulvár, celeb

2008.09.05. 13:01

Metzker Viki villalakó lesz

<p>Az egykori playmate Hugh Hefnerhez, a közismert férfimagazin alapítójához költözik egy időre.<BR /></p>

Évről évre, a világ számos pontjáról érkeznek szépséges hölgyek az idős, de egykoron nagy nőcsábász hírében álló laptulajdonoshoz, hogy vendégszeretét élvezzék, és egy exkluzív fotózás keretein belül megjelenhessenek a tengerentúli nyuszis magazinban.

-  Ez hatalmas szerencse és megtiszteltetés, hiszen szinte lehetetlen másképp megjelenni az újságban – mondta a Cool Live adásában.

Viki emellett hozzátette, ugródeszkaként sem elhanyagolható a lehetőség, ugyanis nem kizárt, hogy akár több kinti munkát hoz a házhoz. Viki párja nélkül utazik Los Angelesbe, és kizárólag azokat a holmikat viszi magával, amiket kifejezetten kértek tőle: nagyrészt laza, sportos ruhákat.

- Meg is lepődtem, mivel arra számítottam, hogy minden nap ki kell öltözni, de szerencsére összesen egy party lesz, ahol a vendégek összeismerkedhetnek.

Természetesen az ajándék sem marad el: Viki egy igazi, magyar jelképpel, egy csikós ostorral lepi meg vendéglátóját, ami bár félreérthető is lehet, szerinte biztosan senki sem gondol majd rosszra.

Ami USA-beli terveit illeti, a playmate nem tartja kizártnak, hogy a későbbiekben kint dolgozzon, ám azt belátja, ehhez oltári nagy szerencse szükséges:

- Ha kapok olyan felkérést amiért érdemes az államokba költöznöm akkor biztosan megyek!

- RTL Sajtóklub -

>
· Britney már 14 évesen szexelt
· Britney nyitja az MTV díjkiosztót
· Így énekel a valóságban Britney
· Medveczky beszólt Claudiának
· Az olimpia álompárja Lyrin Franco 2008.08.28.
· Bikinis lányok, akik nagyra vágynak
· Herzigova bombanő Eva Herzigova 2008. 08. 14.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!