Bulvár, celeb

2008.07.01. 12:00

Gyanúsított lett Növényi Norbert

<p>Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Növényi Norbertet!</p>

Az olimpiai bajnok birkózót volt párja jelentette fel, mert állítása szerint a sportoló megverte őt, és megfenyegette, hogy megöli.

Ahogy azt az egyik napilap megírta, Növényi Norbert és Mariann 11 év után különváltak az év elején, mert volt párja úgy döntött, más oldalán keresi a boldogságot. Szakításuk azonban nem volt botrányoktól mentes. Olyannyira, hogy Mariann április elején feljelentést is tett ismeretlen tettes ellen a rendőrségen. Ám a nyomozás mostanra ott tart, hogy Növényi gyanúsított lett, ujjlenyomatot vettek tőle, és fotónyilvántartásba vették.

- Szörnyen megalázó volt, nem is akarok beszélni róla. Hivatalos az eljárás, így nem tagadhatom - mondta Növényi, aki elárulta: nagyon kellemetlen volt idegenek előtt beszélnie magánügyeikről, bár nagyon emberien bántak vele a nyomozók. - Többet nem mondhatok, nem akarom, hogy bárki azt gondolja: nyilatkozatommal befolyásolom a nyomozást.

Forrás: Netbulvár/ Blikk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!