Bulvár, celeb

2008.06.05. 17:43

Pert nyert Ozzy Osbourne

<p>Jelentős kártérítést kap egy brit bulvárlaptól Ozzy Osbourne, mert azt állították róla, hogy majdnem káoszba fulladt miatta az idei Brit Awards pop- és rockzenei gála.</p>

A Black Sabbath frontemberének a Daily Starral szembeni rágalmazási keresetéről a londoni fellebviteli bíróság döntött.

A díjkiosztó gála házigazdái Ozzy, felesége Sharon és két gyerekük Jack és Kelly voltak. A televíziós közvetítést hatmillió ember látta. A gáláról szóló cikk azt állította, hogy az 59 éves és gyakran gyermeteg módon viselkedő rocker kétszer is elesett a show előtt, és hogy a rendezvény idején egy elektromos kocsin kellett szállítani. A Star szerint Ozzy és Sharon azért ült trónuson, amikor nem vezette a műsort, mert az énekes ragaszkodott ahhoz, hogy legyen hova leülnie ha fáradt.

A Star a bírósági döntés után elismerte, hogy minden alapot nélkülöztek állításai és bocsánatot kért Osbourne-éktól. A meg nem nevezett mértékű kártérítést Sharon Osbourne-nak, a végbélrákos betegeket segítő alapítványa kapja. Az Express kiadói csoport azt is vállalta, hogy állja Ozzy bírósági költségeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!