Bulvár, celeb

2008.06.22. 15:02

Mitől sérült meg két lány Újfehértón?

<p>Újfehértó - Felháborodott férfi vitte a kislányát kórházba szombat este, rajta kívül még egy lányka szenvedett sérülést egy baleset miatt. <A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/barany_kristof.wmv/viewer.html">Bárány Kristóf:&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A><A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/niki_anyja_ps.wmv/viewer.html">Niki édesanyja:&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A><A href="http://video.szon.hu/members.szon_szerkesztoseg/niki_szereti_a_csapatot_ps.wmv/viewer.html">Niki nagyon szereti a 4 for Dance-t&#160;<IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

14:30: Niki 11 éves, és magasabb mint unokatestvére Alexandra, de ezt talán már bánja is, hiszen ezért kapta ő a kirepülő kannától a nagyobb ütést. A színpadról lerepülő kanna Alexandra fejét súrolta, Nikit pedig homlokon találta. Elájult, nem emlékszik semmire, folyamatos hányingere van.

Édesanyja (érthető okból) nagyon indulatos. Szilágyi Miklósné oldalt állt, a színpadhoz közel. Szerinte egy kannát és egy boros hordót dobáltak a fellépők. Állítja - a benzines kanna nem egy-két métert csúszott, hanem többet, amikor megtörtént a baj, előbb Szandrához szaladtam, nagyon sírt kérdeztem mi van veled, a fejét fogta és azt mondta nagyon fáj a feje, őt elkísértem az anyukájához, mire visszaértem, az én lányom Niki ott feküdt eszméletét vesztette.

Odajöttek bocsánatot kérni, és volt egy nagy darab ember, ő azt mondta, a gyerekem a hibás, mert odament. Én úgy érzem, ezt úgy kell csinálni, ha ők ilyen eszközökkel lépnek fel, akkor húzzanak egy kordont, hogy ne tudjon oda esni semmi.

A kórházból távozáskor csörög Alexandra édesapjának telefonja, Kristóffal beszélnek, békülékenyebb hangon egyezkednek, hogy hogyan lehetne segíteni a gyermekek lelkén, mert vélhetően a hegek begyógyulnak, de azt, hogy a két lányka mikor megy legközelebb koncertre, nehéz megmondani.

Portálunkon keresztül az a kérése Tószegi Istvánnak és Szilágyi Miklósnénak is, hogy elég sokan ismerik őket Újfehértón, ha valakinek van fotója, vagy videó felvétele erről a szombat esti balesetről, vegye fel velük a kapcsolatot.

14:13: Sikerült beszélnünk az egyik közvetlen szemtanúval, az Újfehértón történt baleset ügyében. A 4 for Dance tagja Bárány Kristóf a színpadon volt, amikor a baj megtörtént:

"- Egy nagyon nagyon sajnálatos baleset történt a fellépés során. Nem szándékosság történt, a hibánkat abszolút elismerjük. Annyi történt, hogy az egyik számunkban különböző kellékek vannak, mint az ominózus benzines kanna, ez egy mozdulat erejéig szerepel a koreográfiában, táncos társam kezéből véletlenül kicsúszott a kanna, és a színpadról lepattanva megsértett egy gyerkőcöt. Társam azonnal elhagyta a színpadot, segítséget nyújtott a gyermeknek, nem is jött vissza a további három számra, hanem ott maradt a sérülttel, vizet hozott neki, ápolgatta, mindketten nagyon meg voltak rémülve. Nagyon sajnáljuk a helyzetet, és nem győzünk elégszer szabadkozni a baleset miatt."

14:00:

Ahogy egy olvasónk látta az esetet

"A kanna véletlenül repült a szinpad szélére és onnan ütött meg két kislányt akik a többszöri felhívás ellenére jóval közelebb álltak a színpadhoz a megengedettnél. Tudomásom szerint a kislány egyáltalán nem vesztette el az eszméletét és a mentőt azonnal értesítették (7 perc). A mentőorvos pedig a szülőket is megnyugtatta.

A fiúk miután megértették mi történt a kannával, leállították a műsort, mindenkit hátrébb küldtek a színpadtól és a mikrofonban kérték, hogy ha van orvos a helyszínen az menjen a hangosítósátorba.

Én a nézők között állva világosan láttam, hogy véletlen baleset történt, a kanna kicsúszott a kezükből."

11:54: A 4 for Dance volt az Újfehértón fellépő együttes, akiknek produkciója közben sajnálatos baleset történt. A menedzser Posztobányi Arnold érdeklődésünkre elmondta: a műsor negyedik számában van egy jelenet, amikor kannákat dobnak egymás felé, ekkor történt az a sajnálatos tény, hogy talán a hőség miatt izzadt Dani tenyeréből kicsúszott a kanna és a színpad széléről lepattanva kiesett a kordonon belül állók közé.

A számot hárman fejezték be, és Dani nem is jött vissza a színpadra, hanem végig a kislány mellett maradt.

11:29: A kisréti rendezvényen egy négy tagú együttes fellépése volt az egyik műsorszám. "A produkció közben rúgott, vagy dobott valaki a fellépők közül egy vas kannát a nézők közé, és miután az első sorban a kisebbek álltak, az én lányom megsérült, valamint egy másik lány is" – mondta a telefonban a sérült lány édesapja. A kanna leütötte őt, és elájult.

A színpadról lesietett az, aki lerúgta a kannát, majd az ájult lányt eszméletre térítették, de a zenét sem állították le. A mentők érkezés után elvitték a lányomat, de nem volt, aki válaszolni tudott volna arra, hogy meddig volt eszméletlen. Miután hányingere volt, kórházban tartották, és még pár napig bent is marad. A lánnyal akkor a hátsósorokban álló édesanyja volt, aki most a rendőrségen van, mert megtette a feljelentést az ügyben.

9:53: Állításuk szerint egy fellépő csoport egyik tagja véletlenül leejtett valamit a színpadról, ami a rajongók közé repülve okozta a sérülést. A fellépők úgy tudni késve érkeztek a rendezvény helyszínére, és a produkciójuk sem volt túl fényes, de ezt még a jó hangulat elbírta volna, ám a baleset után levonultak a színpadról. Hamarosan megpróbáljuk elérni a fellépőket, és a sérült lányt is, hogy tisztázódjon, mi történt a családi napon.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!