Bulvár, celeb

2008.06.18. 13:47

Győzike: Paraszt leszek!

<p>Parasztgazdának áll Gáspár Győző, miután az RTL Klub leveszi műsoráról a Győzike-show-t. Győzike így igyekszik bebiztosítani saját és szerettei jövőjét.</p>

Nem lepődött meg, és főként nem esett kétségbe Gáspár Győző azon a híren, miszerint hamarosan véget ér a nevével fémjelzett show, s az RTL Klub Szőke Andrásra cseréli őt.

Mint mondja, egyszer minden véget ér, ám akárhogy dönt a csatorna, ő a négy éve futó műsorral már annyi pénzt keresett, amivel megalapozhatja családja jövőjét.

Meglepő módon azonban nem az általa annyira imádott csillogó showbizniszbe, hanem a mezőgazdaságba ölt milliókat. Több száz hektárnyi földön termel kukoricát és búzát.

– Gáspár Győzőről azt gondolják, hogy egy buta cigány gyerek! Hát nem az! Gáspár Győző mindig mindent a családjáért tett! – mondta a Blikknek Győzike, aki elárulta: show-beli keresetüket gondosan befektette, s ha meg is szűnik a műsoruk, anyagi gondjaik már sosem lesznek.

– Nem herdáltam el a pénzt, hanem disznókat, szarvasmarhákat vettem belőle. Most hozattam 15 gyönyörű arab telivért, de sok pénzt fektettem korszerű mezőgazdasági gépekbe is. Nem szaladok el a munka elől!

Azt azért hozzátette, hogy hiányozna számára a már megszokott pörgés. – Megmondom őszintén, boldognak és sikeresnek érzem magam. Négy év alatt leforgattam 89 adást, 13 országban jártam, és annyi pénzt kerestem, amiből megoldottam a családom életét.

Az ország egyik fele szeretett, a másik fele utált, de mindenki nézett. Nem tudom, hogy kellünk-e még, mert eddig nem értesítettek, de ha az RTL úgy dönt, hát úgy dönt. Bárki kerül a helyemre, én azt mondom: ebben a dologban én voltam az első, de mindenki előtt ott a lehetőség, utánam lehet csinálni – mondta Győző, aki nem fordítana végleg hátat a médiának. Elárulta, hogy hamarosan óriási durranással jelentkezik.

nyi Ádám, az RTL Klub kommunikációs vezetője az őszi műsorstruktúráról még nem kívánt nyilatkozni.

Forrás: Blikk

  • Kirúgták Győzikét?
  • Elle Macphersont leleplezik
  • Kim Kardashian feneke megnőtt Kim Kardashian 2008. 06. 17.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!