Bulvár, celeb

2008.06.09. 15:54

Amy Winehouse rasszista dala

<p>A köztudottan zsidó származású énekesnő, Amy Winehouse egy átdrogozott éjszaka döbbenetes rasszista szövegű énekével szórakoztatta barátait és a videót készítő - azóta bebörtönzött - férjét.</p>

A felvételt Amy férje, Blake Fielder-Civil rögzítette még 2007-ben, aki jelenleg börtönben ül.

A News of the World híradása szerint a videón a botrányhősnő egy asztal mellett ül, melyen heroin és kábítószerezési kellékek láthatók.

A filmecskén nem csupán kábítószert fogyaszt Amy, de előad egy rasszista dalt is egy barátnőjével, sőt, Blackkel szexel is, miután mindketten fehér tablettákat nyeltek - vélhetően ecstasyt.

A dalban nem kíméli sem a fekete bőrű, sem az ázsiai, sem a meleg, sem a süket-néma vagy vak kisebbséget.

Ez a bizonyíték nem sokkal azután került elő, hogy Sir Ian Blair, a brit főrendőr, kijelentette, bíróság elé akarja citálni azokat a hírességeket, aki kamera előtt drogot fogyasztanak.

Ugyanis eredendően erre nem lehetne lehetőség, mert a nyomozók nem tekinthetik bizonyítéknak a felvételt, hiszen nem képesek sem alátámasztani, sem cáfolni, hogy a fehér por a videón egyszerá hintőpor vagy valamilyen illegális anyag.

Forrás: Story Online

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!