Bulvár, celeb

2008.05.28. 10:42

Vetkőzős póker: Dundika a nyerő

<p>Külföldön Banderasra és Cameron Diazra buknak, ha vetkőzős pókerről van szó.</p>

Mivel hazánkban a póker már egyre népszerűbb, nem lehet azon csodálkozni, hogy nem csupán a kaszinókban hódít tömegeket a kártyajátékok királya, hanem az interneten is dúl a pókerláz. Több magyar híresség is szívesen forgatja a lapokat méghozzá mindkét formában: többek között Majka, Leo, Valkó Eszter, Sebestyén Balázs, a Rakonczai fivérek is örömmel és gyakorta játszanak.

Az egyik internetes oldal nemrégiben reprezentatív felmérést készített hazánkban, méghozzá egy igencsak izgalmas, a pókerhez kapcsolódó tárgykörben!

Száz férfit és száz nőt kérdeztek meg arról, kikkel játszanának a hazai illetve a külföldi hírességek közül legszívesebben úgynevezett „vetkőzős pókert”.

A tetszés szerinti választás eredménye érdekesen alakult: a magyar hölgyek körében Sebestyén Balázs, Kásás Tamás és George Clooney viszik a pálmát, míg a magyar férfiak elsősorban Dundikával, Anna Kurnyikovával és Pamela Andersonnal karöltve veszítenék el legszívesebben ruhadarabjaikat egy parti során.

A felmérés tanúsága szerint az „alulöltözött” hírességek közé beverekedte magát még Majka, Brad Pitt és Fernando Alonso is, akárcsak Dukai Regina, és Angelina Jolie.

A vetkőzős vagy más néven strip poker sok-sok éves „találmány”, és persze nálunk sem ismeretlen, ám úgy tűnik, a pókerezésnek ez az extrém, és igencsak erotikus vállfaja tőlünk délnyugatra még inkább dívik.

Nézze meg a videókat Dundikáról!

Forrás: Netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!