Bulvár, celeb

2008.05.15. 08:16

Részletek a Kylie Minogue koncertről

<p>A rajongók rendkívül látványos koncertre számíthatnak, amelyen szinte az összes nagy Kylie-sláger elhangzik. <dia width="900" height="700" alt="Kylie Minogue Bécsben 2008.05.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kylie_Minogue_B_csben_2008_05_15_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kylie Minogue Bécsben 2008.05.15." /></a></dia></p>

Az új, X című, tizedik albumáról is jó néhány szám bekerült a programba, mint ahogy egy meglepetés feldolgozást előad.

A közlés szerint az énekesnőnek ez az eddigi legköltségesebb showja, csak a színpadkép több mint 10 millió angol fontba került. A színpadi ruhákat a híres divatdiktátor, Jean-Paul Gaultier tervezte a showhoz. Kylie legalább hétszer fog átöltözni egy-egy koncert alatt, és a turné további érdekessége, hogy folyamatosan újabb vizuális elemeket, kosztümöket vetnek be városról városra haladva, hogy ne legyen két egyforma műsor. A kísérőzenekart erre a turnéra válogatták össze, mint ahogy a 14 táncost is, akik közül négy akrobata is megmutatja tudását a koncertek alatt.

A budapesti koncertszínpadot két teljes napon keresztül hatvan munkás építi majd fel; a látványos világítástechnika mellett konfettiágyú és szárazjég is színesíti majd a popsztár fellépését. Az óriási videokivetítőkön grafikai elemek, fényhatások és a dalokhoz tartozó történetek futnak majd.

A magyarországi szervezők közlése szerint olyan bonyolult technikával érkezik a stáb, hogy a koncert alatt a helyszínen tilos lesz minden vezeték nélküli adóvevő vagy mobiltelefon használata, erre már az előtérben figyelmeztetik az érkező közönséget. Kylie Minogue magával hozza saját öltözői berendezését, a Budapest sportarénától csak a légkondicionált helyiséget kéri. Az öltöző és a művésznő biztonságát Budapesten egy magyar testőrnő felügyeli majd.

Forrás: Metro.hu

Nézze meg a videót is!


· Ikrei lesznek Jolie-nak  Angelina Jolie 2007.05.23.
· Megint ütközött Britney Britney Spears 2007.10.26.  
· Madonna nővel csókolózott 
· Kelemen Anna balhéja 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!