Bulvár, celeb

2008.05.10. 13:07

Minden híresség bugyija elővillan néha

<p>Nemcsak Britney Spears képes testének intim részeit kivillantva megosztani a nagyvilággal. A celebek közül sokan így van ezzel, akikről nem is gondolta volna. <dia width="900" height="700" alt="Minden híresség bugyija elővillan néha 2008.05.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Minden_h_ress_g_bugyija_el__337_villan_n_ha/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Minden híresség bugyija elővillan néha 2008.05.10." /></a></dia></p>

Például Jessica Alba vagy Juliette Lewis. Persze a nagy többség Britney Spearsszel ellentétben visel bugyit, de az mindenképpen elmondható róluk is, hogy miniszoknyában nem tudnak kiszállni a luxusautóikból.

Az nem biztos, hogy a szakzsargonban csak villantás [1]nak nevezett dolgot Britney Spears találta ki, az viszont igen, hogy úttörője a témának. De nem szabad elfeledkeznünk a kortársakról sem, akik ugyan nem érhetnek fel a művésznőhöz, hiszen általában „csak” a bugyijukat tudják a fotósok lekapni, illetve szinte mindig csak abban a szituációban, hogy megpróbálnak miniszoknyában kiszállni egy alacsony építésű autóból.

 Ami ugye nagyjából lehetetlen, ha az ember nem akarja, hogy egy pillanatra a fehérneműje is megcsodálja a külvilágot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!