Bulvár, celeb

2008.05.16. 09:24

Milyen nőt akarnak a pasik?

<p>A nők és testük között szoros a kapcsolat, ami általában nagyon hullámzó.</p>

Egyik nap még úgy látják magukat, mint Kate Hudson, máskor pedig úgy érzik, túl kövérek, soványak, magasak, szélesek, szeplősek... De mit gondol a másik nem? Mit néznek meg ők először? Mire gerjednek, és mi ábrándítja ki őket?

Marek, 25, egyedülálló
„A formás idomokat kedvelem! Minél nőiesebb egy nő, annál jobb! Mindent imádok rajtuk: a szemüket, a fülüket, a lábukat, a nevetésüket. Minden nő, aki elégedetlen az alakjával, hivatalos hozzám egy partira!”

Winston, 32, egyedülálló
„Amit először megnézek, az a szem, aztán a testalkat, a láb és fenék jön! Kiderítem, hogy szingli-e, és leellenőrzöm a magabiztosságát. Ha meg tud nevettetni, nyert ügye van! Kedvenc testrészem a nyak, mert bármelyik irányba indulsz, célt érsz!”

Solomon, 32, kapcsolatban
„Azt szeretem, ha egy nő egészséges és sportos. Teljesen odavagyok a vállakért! Ha nem beszélgethetek vele, akkor elég a derekát és a csípőjét nézegetnem! Nálam annál szexibb egy nő, minél gömbölyűbb a csípője! Azt sugallja, hogy a nő érett, és határozott! Fontos, hogy milyen a hangja! Legyen mély, búgó! Tudom, tudom, egy kéjenc …vagyok!”

Murray, 46, büszke apa
„Az adja az első benyomást, amit legelőször látsz meg. Így az arca, a járása, a beszéde, a hangja! Aztán jöhetnek a mellek! Ha meglátok egy nőt, hatalmas kofferral, néha azt gondolom, milyen jó lenne haza vinni. Máskor viszont inkább a karcsúbbakról gondolom ugyanezt. Szóval nincs szabály, de komolyan! Még egy embernél sem, nemhogy a férfi nemnél!”

Jeremy, 34, elvált
A legelső dolog, amit megnézek, az az arca! Nálam a nagyobb testű lányok állnak a ranglétra csúcsán! Ahogy a kínai mondás tartja: A vékonyat nézegetni, a nagyot lefektetni jó!

Jim, 31, házas
„A szem a lélek tükre, ezt vallom! Idegesít, ha egy nő hisztizik ebéd közben a kalóriák miatt. Ha elégedetlen a súlyával, iratkozzon be egy edzőterembe, és egyen kevesebb sütit!”

Darry, 29, kapcsolatban
„A lényeg, a mell! Aztán valahogy meg kell tudni, mennyire értelmes és szenvedélyes. Nincs szexibb, mint egy alacsony, szexi csajszi!”
Handbag/Netbulvár

Szexis lányok Jázmin 2008.04.27. Tara 2008.04.18. Gabi bájai 2008.03.28. Lulu 2008.03.21.

  • Leslie bájai  Leslie 2008.05.09.
  • Vágyak az ágyban!
  • Szexi lányok a pályán
  • Képek Jenny-ről Jenny 2008.04.14.
  • A sztárok és az iwiw Lulu 2008.03.21.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!