Bulvár, celeb

2008.05.15. 08:51

Ikrei lesznek Angelina Jolie-nak

<p>Ikreket vár Angelina Jolie és Brad Pitt - ezt a színésznő az NBC reggeli műsorának adott interjújában ismerte el Cannes-ban szerdán.<BR /></p>

A 32 éves színésznő először beszélt nyíltan terhességéről a 61. Cannes-i filmfesztiválnak helyet adó francia nagyvárosban, ahol a színész Jack Black-kel reklámozta a Kung Fu Panda című animációs filmet, amelyben az egyik szereplőnek adja hangját Jolie.

Az interjúból részleteket szerda este sugározta az Access Hollywood című műsor az Egyesült Államokban, az NBC reggeli műsora pedig csütörtökön adja le a teljes beszélgetést.

Az ikrek Jolie és Pitt második és harmadik közös gyerekei lesznek, de a családban van már három adoptált gyerek is: a kambodzsai származású, hatéves Maddox; a négyéves, vietnámi Pax; valamint a hároméves, etiópiai Zahara. A 44 éves Pitt és a 32 éves Jolie eddigi egyetlen közös kislánya Shiloh, aki 2006-ban született Namíbiában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!