Bulvár, celeb

2008.05.25. 17:20

Esküvő a hullámvasúton

<p>Egy életre emlékezetessé tették esküvőjüket egy ohio-i férfi egy kansas-i nő a hétvégén.</p>

Az interneten ismerkedtek meg egymással, és a kapcsolat akkor kezdett szorosabb lenni köztük, amikor kiderült, hogy mindketten imádják a hullámvasútat.

Jerry és Leslie találkoztak, egyre jobban egymásba bolondultak, majd elhatározták, hogy megesküsznek. Nem haboztak, amikor szóba került a helyszín. Egyikük sem akart átlagos esküvőt, mivel pedig az Egyesült Álllamok minden hullámvasútját ismerik, de ezek közül az Indiana állambeli Holiday World szórakoztató parkét szeretik a legjobban, döntöttek: legyen ott a nász.

A szertatást 16 emelet magasan a Voyage nevű hullávasút egy kocsijában tartották meg. És volt még egy csavar a nászban: Amerika egyik legismertebb Elvis Presley imitátora adta össze őket. Csak úgy, Elvis-hasonmásként ezt nem tehette volna meg a törvény szerint, de Bruce BordersIndiana állam törvényhozásának tagja, ezért nem volt akadálya, hogy megtörténjen az esküvő, ami után mindhárman tettek egy kört is a hullámvasúton, hogy teljessé váljon az öröm.

Kapcsolódó cikkek:

Gyerekszemmel: házasság, család
Ha még valaki nem tudná, akkor a gyerekek szíves-örömest elmagyarázzák.

A magyaroknak állítólag életcéljuk a házasság
A magyarok Európa-bajnokok azok kiemelkedő arányával, akik egyik életcéljuknak tekintik a házasságot. Ugyanakkor nálunk vannak legkevesebben azok, akik számára egy stabil, hosszú távú kapcsolat ugyanannyit ér, mint a házasság.

Papírral vagy nélküle avagy fontos-e a házasság?
Egyre több gyermek születik hazánkban házasságon kívül. Még évtizede is megbélyegezték azokat az édesanyákat akik leányként adtak életet gyermeküknek, mára viszont fordult a kocka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!