Bulvár, celeb

2008.04.18. 14:46

Vége Tom Cruise házasságának?

<p>Azokat a hölgyeket, akik megcsípnek maguknak egy hollywoodi szépfiút, általában rengetegen irigylik. Katie Holmes helyében mégse lennének sokan</p>

De a hírek szerint már ő is rájött, hogy nem olyan könnyű az élet Tom Cruise oldalán, ugyanis válni akar. Múlt héten már össze is pakolt, hogy Surival együtt New Yorkba menjen, ám Tom ezt megakadályozta. Csak úgy engedi el feleségét, ha ő is vele megy, a lánya meg végképp nem csinálhat nélküle semmit. Katie ezért hivatalos útra akarja terelni az elszakadást, hogy kikerüljön végre a betegesen szabályozott életéből.

Már korábban is lehetett arról hallani, hogy a páros sokat veszekszik, mert Cruise mindent megszab családjának, a Szcientológia tanai alapján. Valamint Tom egymaga játssza otthon a papát és a mamát is egyszerre, hogy Suri csak hozzá ragaszkodjon. Ez pedig Katie-nek egyáltalán nem tetszik. Dawson egykori haverja férje szektájától is minél távolabb akar kerülni, mielőtt még a lányukat is megbolondítják. A Xenuhoz imázkozó közösség ugyanis Suriban látja a Messiást, aki majd segít nekik kiszabadulni a testük rabságából.

A másik vitaforrás a családban Katie barátnője, Victoria Beckham. A Mission:Impossible sztárja ugyanis nem nézi jó szemmel, hogy Vic hatással van nejére. Nem elég, hogy ugyanolyan a hajuk, de még a Spice Girl 900 kalóriás diétáját is átvette Holmes. Illetve Tommy fiú azért is aggódik, hogy szimpatikus lehet az énekesnő nagy szabadsága, amit David mellett kap. Ezért próbálta meg a foci királyi famíliáját is bevenni az egyházába, hogy szemmel tarthassa őket.

A viták ellenére a hétvégén még pózolnak egy utolsót boldog családként Suri kedvéért. A kislány ugyanis akkor ünnepli második születésnapját, amit nem szeretnének veszekedéssel elrontani. Valamint a sok híres vendég előtt sem lenne jó ötlet kiteregetni a szennyest.
FOrrás: Netbulvár

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!