Bulvár, celeb

2008.04.21. 08:47

Valós hullát boncoltak Uri Gellernél

<p>Egy hullával és a mellkasából kiemelt, vértől csöpögő tüdővel sokkolta nézőit szombat este a TV2. A Kiválasztott című produkcióban maga Uri Geller kívánta bemutatni a közönségnek a cigaretta roncsoló hatását. <li><a href="http://www.videonezo.hu/members.miklos_erik/Uri-geller-cigaretta-leszoktatas.avi/viewer.html"><strong>Nézze meg a videót! </strong></a><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></li>

A csatorna ugyan gondosan ügyelt arra, hogy a szerencsétlen eltávozott arca ne kerüljön a képernyőre, kegyeleti szempontból így is aggályos a dolog, hiszen bárki elolvashatta a lábán lévő dögcédulát.

"Amennyiben a halott ember személyazonossága nem felismerhető a képernyőn, úgy nem beszélhetünk kegyeleti vagy személyességi jog megsértéséről.

Aggályos lehet az is, hogy egy mellkasból kiemelt tüdő látványa milyen hatással van a gyermekekre. – Ha a műsorkészítők felhívták a figyelmet arra, hogy a 12-es korhatárkarika ellenére csak felnőtteknek javasolt látvány következik, úgy eleget tettek a tőlük elvárható intézkedéseknek – vélte dr. Kamarás Péter.

Amennyiben a neve, vagy egyéb személyes adatai bármilyen forrásból később kiszivárognak, az már más kérdés" - számol be a Blikk ügyvédje.

Forrás: Blikk

  • Kanálhajlítás Uri Geller módra
  • Megerőszakolták az állásinterjún
  • Ágyékon lőtte magát!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!