Bulvár, celeb

2008.04.26. 14:24

Mesélj a mellplasztikádról, Mami!

<p>Az izmos szuperhős, Michael doktor segít az ámuló kislány anyukáján, aki lapos hassal, formás mellekkel, pisze orrocskával tér haza a műtétek után.</p>

Végre olyan, amilyen mindig is lenni szeretett volna: igazi Barbie-baba. Ez a sommás története egy floridai plasztikai sebész új könyvének.

Michael Salzhauer nem csak az anyukákon, a gyerekeken is segíteni szeretne. Úgy látja, a felnőttek nem törődnek eléggé a gyerekek aggodalmaival, vagy csak nem tudják, hogyan beszéljenek a várható beavatkozásokról.

 Ebben segít a színes mesekönyv, mondja az orvos, aki maga is négy gyermek édesapja.

„Ha a szülő nem válaszol a gyerek kérdéseire, az fantáziával tölti ki az űrt. Megijed, amikor a mamája kötésekkel jön haza, esetleg ágyban fekszik, nem szabad emelnie, nem tud úgy játszani vele, mint máskor.”

Vannak próbálkozások itthon is: válásról, örökbefogadásról, halálról is jelentek már meg mesék.” A szerző plasztikai sebészDián Viktória szerint a plasztikai sebészet ugyan elfogadott manapság, nálunk mégsem érint olyan széles.

„Érdemes végiggondolni, hogy miért látja szépnek egy gyerek a mamáját. Mert megfelel egy társadalmi mintának? Valószínűleg nem erről van szó. A gyerek feszültségét mindenesetre biztosan oldja egy ilyen kiadvány, hiszen az ő szemében az anyja nem megszépült, hanem megváltozott, ami ijesztő lehet " - nyilatkozta a könyvről egy gyermekpszichológus.

Forrás: Zoom.hu

  • Kocsmai sörözés 2 300 forintos órabérért
  • Vacsora ötven méter magasban Vacsora ötven méter magasban 2008.04.24. Video
  • Letartóztatták Amy Winehouse- t
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!