Bulvár, celeb

2008.04.07. 08:16

Kipakolt Kelemen Anna barátja!

<p>Kelemen Anna egyre nagyobb bajban van. Vádat emeltek ellene, miután kutyája szétmarcangolta egy idős néni karját, ám ő még az ügyvédjei számára is elérhetetlen volt.<dia width="900" height="700" alt="Kelemen Anna"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Kelemen_Anna/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Kelemen Anna" /></a></dia></p>

Annácska egyik közeli barátja egy hetilapnak beszélt arról, mi lehet az oka annak, hogy a playmate eltűnt a nyilvánosság elől.

- Decemberben beszéltem vele utoljára - mondta a nevét nem vállaló barát. - Annát mindig is értelmes, okos lánynak tartottam, olyannak, aki keresi magát a nagyvilágban. Fontosak számára a külsőségek, hogy sztárként kezeljék, de mivel ennyire megbízhatatlan, senki sem ad neki munkát.

Kelemen Anna barátja szerint az egykori playmate-nek az a legnagyobb problémája, hogy mindenbe belekap, aztán, amint valami elkedvetleníti, azonnal a droghoz nyúl.

- Így volt ez decemberben is, amikor az egyik éjszaka drogmámorban kóválygott a városban, egyedül. Amikor drogozik, elvan a maga kis világában, és senkit sem akar látni. Szörnyen ijesztő tud lenni ilyenkor: nem tudja, hol van, kivel beszél és mit csinál...Már azt is gondoltam néha, hogy nem lehet rajta segíteni.

Anna kedvel néhány embert, és amikor nyitott a világra, akkor jól elvan velük, de igazán jó barátnője egy sincs. Sokszor panaszkodott nekem, hogy mennyien átvágják. Igazi kis naív, amit rendesen ki is használnak: megkeresik, munkát ajánlanak neki, aztán később kiderül, hogy ezek az emberek csak ki akartak szúrni vele. Pedig tudom, hogy Anna szeretne dolgozni, éppen azért, mert imádja elkölteni a munkáért kapott pénzt. Talán a pénz az egyetlen istene. Ha pénzt ajánlanak neki, és ezért Kelemen Annának kell lennie, akkor a legnagyobb mámorából is képes életre kelni és tenni a dolgát.

Forrás: www.rtlklub.hu

  • Vádemelés Kelemen Anna ellen
    Felfüggesztett börtönbüntetést kér az ügyészség Kelemen Annára a kutyatámadási ügyével kapcsolatban.
  • Marcangolt Kelemen Anna kutyája
    Idős nénit marcangolt Kelemen Anna kutyája. Rendőrségi eljárás indult KelemenAnna ellen gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés miatt.
  • Nem műtötték meg Kelemen Annát
    Nem vállalta el a zsírleszívásra jelentkezett Kelemen Anna altatását az egyik magánklinika lelkiismeretes orvoscsapata.
  • 10 milliót kaszált Annácska
  • Kelemen Anna a playmate-verseny dobogójáról eljutott oda, hogy a róla készült könyvből 78 nap alatt 10 millió forinttal gazdagodott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!